24 ian. 2024 | 18:58

Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre româncele celebre în întreaga lume. Face furori!

Monden
Recunoşti fetiţa din imagine? Astăzi este una dintre româncele celebre în întreaga lume. Face furori!
Poți să recunoști copila din imagine? Astăzi se bucură de renume nu doar la nivel național. Este o cunoscută cântăreață.

Este una dintre cele mai cunoscute artiste românce, care s-au făcut remarcate și în afara granițelor țării. Puțini știu însă cum arăta când era mică. Tu reușești să îți dai seama cine este copila din imagine? Avea doar 5 ani, iar fotografia a fost realizată în orașul său natal. Foto

Care este povestea fetiței de 5 ani din imagine

La momentul realizării fotografiei principale a acestui material, fetița din imagine avea doar 5 anișori. Se afla pe atunci în Constanța, locul în care s-a și născut. A ales mai târziu să se mute la București, pentru a urma o carieră în industria muzicală – și a reușit, devenind una dintre artistele internaționale în top.

Îți poți da seama cine este copila din imagine, pe baza trăsăturilor fizice pe care le prezintă? Nu s-a schimbat mult. Forma sprâncenelor a rămas la fel, ochii de asemenea. Chipul său pare că nu și-a pierdut din amintirile de odată. Poate astăzi o schimbă doar machiajul și părul vopsit.

Cum s-a mutat Alexandra Stan la București

Dacă nu ai ghicit încă despre cine este vorba, îți spunem noi: Alexandra Stan. Cântăreața născută în Constanța a urmat studiile Liceului Teoretic Traian și a absolvit Facultatea de Management Andrei Șaguna. Nu a făcut niciun curs în muzică, însă a știut că pe aici va fi drumul său.

Tânăra de 35 de ani s-a mutat în București pentru a-și realiza marele vis, în urmă cu mulți ani. Și a reușit, fiindcă astăzi nu este cunoscută doar la nivel național. Alexandra Stan este una dintre puținele artiste din România care organizează concerte și în afara hotarelor țării.

Alexandra Stan/ Sursă: Facebook

Ce drame a trăit pe plan personal

Dacă pe plan profesional s-a bucurat de mare succes, în viața personală nu a dus-o deloc lin. În anul 2013, Alexandra Stan a trecut prin clipe de groază, după ce a fost bătută de fostul iubit Marcel Prodan, care-i era și impresar la vremea respectivă.

Agresiunile au fost atât de crunte încât cântăreața a avut nevoie de spitalizare, motiv pentru care și-a anulat toate concertele. Marcel Prodan a înșelat-o pe cântăreață și din punct de vedere financiar, lucru pe care artista l-a făcut public în fața întregii țări.

Află detalii: Alexandra Stan, bătută: noi dezvăluiri despre drama suferită în urmă cu zece ani

Cum s-a mutat Alexandra Stan la București

Alexandra Stan își dorește să fie mamă, însă mulți dintre potențialii săi parteneri o privesc drept un trofeu mai degrabă decât drept iubită. Acesta este motivul pentru care, în prezent, potrivit spuselor ei, nu are partener. Se concentrează mai mult pe muncă.

A recunoscut însă că succesul profesional a venit, în cazul său, la pachet cu depresie. În fața publicului, cântăreața se simte lipsită de încredere și se confruntă deseori cu anxietate. Alexandra Stan a mărturisit că face tot ce poate pentru a-și reveni din acest punct de vedere.

Află detalii: Drama prin care a trecut Alexandra Stan. A vrut să își ia viața de două ori

Parteneri
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Se plătesc 300 DE LEI de persoană. Banii intră DIRECT PE CARD în fiecare lună
Capital.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro