Drama prin care a trecut Alexandra Stan. A vrut să își ia viața de două ori

Drama prin care a trecut Alexandra Stan. A vrut să își ia viața de două ori
Alexandra Stan a fost la un pas de sinucidere

Alexandra Stan i-a șocat pe fani cu ultimele mărturii. Iubita cântăreață internațională a declarat că a vrut să își ia viața de două ori. Blondina a recunoscut că a fost la un pas de sinucidere din cauza depresiei. Solista a povestit totul în cadrul unui podcast. Ce alte detalii a mai oferit starul? ,,Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient”, a spus ea.

Clipe teribile pentru Alexandra Stan: a fost la un pas să își ia viața

Alexandra Stan a dezvăluit că a încercat să își ia viața de două ori. Aceasta a căzut în depresie din cauza relației șocante pe care a avut-o cu fostul ei manager.

Perioada aceea a fost una din cele mai grele din viața sa, mai cu seamă că a avut nevoie de atenția medicilor după cele petrecute. Blondina a avut o poveste de iubire cu Marcel.

Bărbatul a agresat-o fizic pe solistă, a furat-o și i-a pus pe pauză cariera. Deși românii aflau șocați povestea ei, Alexandra a mărturisit abia acum că lucrurile în realitate au stat și mai rău. Ea nu s-a mai regăsit și a căzut pradă depresiei, ulterior a încercat să își pună capăt zilelor.

,,Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric”

Vedeta a susținut că toate gândurile sale veneau din întuneric, gânduri care au făcut-o la un moment dat să își dorească să-și ia viața. Ea nu mai găsea niciun motiv pentru care să trăiască. Cu toate astea, acum se simte bine și a trecut peste episodul extrem de greu din viața ei.

„Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general.

Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune”, a mărturisit blondina în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

,,Eram în Elveția la un concert, undeva în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit tatăl meu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu”, a mai povestit ea.