Record la nunta Andreei Bălan. Când a fost adus în sală, invitații au spus că nu au mai văzut așa ceva

Record la nunta Andreei Bălan. Când a fost adus în sală, invitații au spus că nu au mai văzut așa ceva
Tortul de la nunta Andreei Bălan i-a impresionat pe invitați

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie și și-au botezat fiica în aceeași zi. Cei doi au avut o nuntă de vis, cu invitați numai unul și unul, meniu din care nu au lipsit mâncărurile scumpe și băuturile fine și o mulțime de surprize. Tortul de nuntă ar putea cu siguranță să bată recordul pentru cea mai excentrică prăjitură.

Tortul de la nunta Andreei Bălan i-a impresionat pe invitați

Andreea Bălan și George Burcea au avut un tort special la nuntă. Prăjitura a avut șapte etaje, iar într-o scobitură din mijlocul ei se aflau doi miri sub o arcadă luminată împodobită cu flori de culoare mov. Primul etaj a fost ornat cu material alb, iar pe ultimul etaj au fost așezate ornamente florale din marțipan. Invitații au rămas cu gura căscată în momentul în care tortul a fost adus în fața proaspeților căsătoriți.

La nunta celor doi a participat și tatăl Andreei Bălan, care s-a pregătit din timp pentru cel mai important eveniment in viața fiicei lui.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan.

La eveniment și-a făcut apariția și Ionuț Manea, bărbatul despre care s-a scris că a fost primul iubit al Andreei Bălan. Acesta s-a fotografiat alături de artistă, de Andreea Antonescu și de fiica acesteia.

„Toți erau convinși că suntem iubiți. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce știam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aș fi îndrăgostit de el, are multe calități. Suntem prieteni foarte buni, deși m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ținut la mine cu adevărat, Ionuț mă cunoaște cel mai bine. Mă iubește de 3 ani, dar nu-i poți comanda inimii, țin la el și atât”, a mărturisit artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI