De ce a plâns Andreea Bălan la nunta ei. Invitații au fost șocați să o vadă cu lacrimile pe obraz

De ce a plâns Andreea Bălan la nunta ei. Invitații au fost șocați să o vadă cu lacrimile pe obraz
Andreea Bălan a plâns la nunta ei

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie și și-au botezat fetița în aceeași zi. La nuntă au participat familia, prietenii și apropiații cuplului, iar printre invitați s-a aflat și bunica Andreei Bălan. Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă la un moment dat. Invitații au fost șocați să o vadă cu lacrimile pe obraz.

Andreea Bălan a plâns la nunta ei

La nuntă a venit și tatăl Andreei Bălan, însoțit de bunica artistei. Cei doi au stat împreună pe toată durata ceremoniei religioase. Săndel Bălan a declarat că este extrem de fericit pentru fiica lui.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a spus tatăl artistei.

Andreea Bălan a fost impresionată până la lacrimi când și-a văzut bunica la nuntă. Una dintre invitate a postat pe rețelele de socializare o fotografie din timpul ceremoniei în care artista a fost surprinsă cu lacrimi de fericire pe obraji.

„M-am spart de plâns. Câtă emoție. Casă de piatră”, a scris femeia pe Instagram, apoi a completat: „Sper să mă vadă și bunicii mei mireasă cândva, chiar dacă pentru mine asta nu a fost niciodată o prioritate. Știu că i-ar bucura. Și sunt binecuvântată că încă îi am pe toți 4. Să le dea Dumnezeu sănătate bunicilor de peste tot să își vadă nepoții fericiți și împliniți.”

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă ca în povești. Andreea a fost condusă la altar de nașul ei, Aurelian Temișan, în timp ce George Burcea a intrat în biserică alături de nașa Monica Davidescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI