Ce mesaj a transmis tatăl Andreei Bălan, după nunta fiicei sale. A primit sute de felicitări

Ttaăl Andreei Bălan, mesaj surprinzător, după nunta solistei

Tatăl Andreei Bălan a surprins cu un mesaj deosebit după nunta fiicei sale. Cu toții știu de scandalul imens dintre componenta trupei Andre și părintele său. Oare anii care au trecut peste să fi făcut totul să se șteargă? Cu ce cuvinte speciale a uimit tatăl iubitei cântărețe? Nimeni nu se aștepta la asta!

Tatăl Andreei Bălan, mesaj surprinzător după nunta solistei

Săndel Bălan și Andreea au avut parte de ani grei în care au fost într-un continuu scandal. Orbiți de greutățile din perioada Andre, aceștia au decis multă vreme să nu mai vorbească. Toate astea s-au terminat! Nu se știe însă cine a făcut primii pași spre împăcare sau care a fost cel care a lăsat mai mult pentru ca relația tată-fiică să poată fi reluată.

Ttaăl și bunica Andreei
Tatăl și bunica Andreei

Una peste alta, Săndel Bălan pare că își îndreaptă cuvintele, acum frumoase, spre familia fiicei sale. Mare a fost surpriza tuturor când Andreea l-a invitat la nunta sa, iar și mai mare uimirea a fost că acesta a onorat invitația cu bucurie. Se pare că Săndel și-a dat seama că familia este cea mai importantă, mai ales că acum este de două ori bunic.

Tatăl Andreei Bălan, mesaj surprinzător după nunta solistei
Tatăl Andreei Bălan, mesaj surprinzător după nunta solistei

Mesajul lui Săndel Bălan

Mândru de fiica sa și de evenimentul deosebit la care a participat de curând, Săndel Bălan a vrut să se laude și public și să îi transmită un mesaj. Tatăl Cântăreței nu a ales poeme lungi sau declarații fără cursur, ci a fost scurt și cuprinzător. „A fost nunta de vis#andreea&george!”, a fost mesajul lui, alături de 4 fotografii deosebite din cadrul evenimentului.

Cei care îl urmăresc pe acesta pe rețelele de socializare s-au îngrămădit să le ureze și ei casă de piatră mirilor. „Felicitări! Sănătate și multe, multe bucurii”, „Să fiți mereu fericiți!”, „Toate bune și frumoase!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI