Reacția Simonei Halep după triumful de la Melbourne: ‘Am avut un moment neplăcut aici’

Reacția Simonei Halep după triumful de la Melbourne: ‘Am avut un moment neplăcut aici’
Reacția Simonei Halep după triumful de la Melbourne

Simona Halep se bucură de prima reușită din acest an, după triumful din Australia, unde a cucerit trofeul WTA Melbourne Summer Set. Rezultatul spectaculos al campioanei noastre vine după o perioadă lungă de așteptare, fiind primul astfel de premiu după cel de la Roma, din septembrie 2020. Reacția Simonei Halep, imediat după finală, a dezvăluit cât de dificilă a fost evoluția sa la Melbourne anul acesta.

Campioana noastră a mai bifat un trofeu. Reacția Simonei Halep după finala de la Melbourne

Anul precedent, 2021, a reprezentat pentru Simona Halep o perioadă dificilă, marcată de eșecuri pe terenul de tenis. Însă reușita jucătoarei din Constanța chiar din primele zile ale lui 2022 vine cu speranță. Iar reacția Simonei Halep după ce a cucerit trofeul WTA de la Melbourne Summer Set vorbește de la sine.

După o finală tensionată, în care adversara sa, Veronika Kudermetova a jucat agresiv și a făcut break, ajungând chiar să o conducă pe Simona cu 2-0, românca a reușit să câștige un game decisiv. La scurt timp după ce rivala sa a ratat 3 mingi de break, Halep a forțat scorul de 3-3. În final, tabela de marcaj a indicat victoria Simonei Halep, după două seturi cu scor de 6-2, 6-3.

Discursul sportivei după cucerirea unui nou trofeu WTA

Primul turneu din 2022 este unul de bun augur pentru Simona Halep, care pornește cu un pas hotărât și încrezător către competiția de Grand Slam de anul acesta, Australian Open. Astfel constănțeanca reușește cea de-a 23 victorie la un turneu, fiind extrem de fericită pentru victoria împotriva Veronikăi Kudermetova.

„E o plăcere să am un nou speech pe această arenă, acum 4 ani am avut un moment neplăcut, pierzând finala cu Wozniacki. E atât de frumos să fiu aici în fața voastră. a fanilor, care mereu m-ați sprijinit în cele mai grele momente. Felicitări Veronika, poate nu ai jucat azi cel mai bun tenis, dar o să fie mai bine la Australian Open, acolo contează mai mult. Mulțumiri echipei mele, nu e poate cel mai ușor să mă aveți aproape, știu că sunt dificilă. Haideți să continuăm să câștigam, îmi place acest sentiment.”, a punctat Halep în timpul discursului său.

Simona s-a revăzut cu fostul său antrenor. Ce a spus jucătoarea despre Darren

Înainte de a primi un trofeu în formă de bumerang din partea organizatorilor Melbourne Summer Set, Simona a recunoscut că s-a bucurat să își revadă fostul antrenor, pe Darren Cahil, cel alături de care a trecut multe hopuri în carieră.

„M-am bucurat să fiu aici în Australia, l-am revăzut pe Darren, mă bucur că a fost aici alături de mine, m-a ajutat de mult în carieră. Abia aștept să vin la Australian Open, să ne revedem cu bine peste două săptămâni”, a menționat sportiva în timpul festivității de premiere.

Începând de luni, Simona Halep va urca pe locul 15 WTA. Totodată, după retragerea de la turneul WTA 500 de la Sydney, jucătoarea de tenis a ales să ia o săptămână de pauză.