20 sept. 2023 | 16:44

Reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul: ”Atât s-a putut, ce să fac”

Monden
Reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul: ”Atât s-a putut, ce să fac”
Reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul

O apariție fabuloasă, dar care a stârnit și nemulțumiri în rândul unor internauți. Reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul. Cum i-a răspuns jurata de la „Bravo, ai stil” unui cârcotaș.

O apariție ce a stârnit nemulțumiri

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Este excentrică, mereu pregătită să servească o replică savuroasă, plină de viață, elegantă și are simțul umorului foarte bine dezvoltat. Jurata de la „Bravo, ai stil” este destul de activă pe platformele de social media. Peste 420 de mii de persoane îi urmăresc pagina de Instagram, imaginile publicate de ea din culisele emisiunii de la Kanal D se bucură de un succes uriaș, strângând mii de reacții și comentarii.

Cea mai recentă postare a vedetei – o înregistrare video ce durează doar câteva secunde – a făcut furori în rândul internauților. În imagini, Raluca Bădulescu apare purtând o ținută spectaculoasă, o rochie lungă, cu trenă, ținuta fiind completată cu bijuterii spectaculoase.

În timp ce mulți au apreciat look-ul, au existat și voci care au ținut să puncteze faptul că a făcut câțiva pași neinspirați.

“O Lady nu fumează și nu mătură trotuarul … Deci aici Nu ai Level”, i-a scris un internaut.

Te-ar putea interesa și: Compania gigant la care lucra Raluca Bădulescu acum 20 de ani. Nu ţi-o închipui aşa: „Stăteam la birou, eram puţin tâmpă”

Raluca Bădulescu, reacție savuroasă în fața cârcotașilor

În stilu-i caracteristic, vedeta a răspuns comentariului. Din reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul, este mai mult decât evident că jurata de la „Bravo, ai stil” s-a amuzat copios.

“Comentariul este divin efectiv , atât s-a putut doamna, ce sa fac …”, a răspuns Raluca Bădulescu.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care fiul Ralucăi Bădulescu nu îi spune “mamă”. De ce băiatul o strigă pe nume: “Arăt eu a soacră?” EXCLUSIV VIDEO

Reacția savuroasă a Ralucăi Bădulescu, după ce a fost criticată pe Internet că fumează și ”mătură” trotuarul: ”Atât s-a putut, ce să fac”

“Dacă trece o săptămână fără să cumpăr nimic, este nenorocire”

Pasiunea Ralucăi Bădulescu pentru haine și accesorii nu este un secret. Într-un interviu oferit în exclusivitate redacției noastre, ea ne-a mărturisit că shopping-ul este, de fapt, o dependență.

“În garderoba mea există haine de toate felurile: mai scumpe, foarte scumpe, mai ieftine, foarte ieftine, de brand sau fără brand și de la second-hand și de oriunde. Haine, pantofi și bijuterii să fie, pentru că sunt dependentă de fashion.

Dacă trece o săptămână fără să cumpăr nimic este nenorocire. Intru în sevraj rău de tot! Dopamina mea este shopping-ul! Este cea mai mare adicție a mea. Ador să îmi cumpăr orice. Sunt lucruri pe care nu le port niciodată, dar este bine să ai! Dacă ai bani mai mulți, cumperi lucruri scumpe, dacă ai bani mai puțini, cumperi lucruri mai ieftine.

Am văzut chestii mișto la magazinele Vintage, acolo găsești adevăratele comori. Studiez tot, în fiecare zi sunt cu ochii pe ele, pe online.”, a dezvăluit ea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Familiile regale au luat cu asalt o stațiune românească. Aici e Raiul pe pământ
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA ASCUNDE un secret extrem de bine păstrat. Până acum, NIMENI nu a știut aceste lucruri
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro