17 iul. 2023 | 21:13

Compania gigant la care lucra Raluca Bădulescu acum 20 de ani. Nu ţi-o închipui aşa: „Stăteam la birou, eram puţin tâmpă”

Monden
Compania gigant la care lucra Raluca Bădulescu acum 20 de ani. Nu ţi-o închipui aşa:
Compania gigant la care lucra Raluca Bădulescu acum 20 de ani

Carismatică și mereu cu o energie debordantă, pe vedetă o știm cu toții de la pupitrul juriului show-ului de modă Bravo, ai stil, dar puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat ea înainte de a apărea pe micile ecrane.  Acum este un designer vestimentar de succes și are mulți bani, dar a muncit mult până să ajungă aici.

La ce companie importantă a lucrat Raluca Bădulescu acum 20 de ani

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Aceasta este prezentă săptămânal pe micile ecrane, la show-ul de la Kanal D, și ne binedispune mereu cu energia, extravaganța și pozitivitatea sa.

Cu toții o știm mai bine grație emisiunii „Bravo, ai stil”, dar sunt anumite aspecte din viața sa despre care nu a vorbit prea mult. Astfel, până să ajungă femeia de succes de astăzi, ea a parcurs un drum greu și lung.

Nu are nicio treabă cu designul

Ceea ce nu multă lume știe despre vedeta de la Kanal D este faptul că aceasta a avut câteva job-uri total diferite de ceea ce face ea astăzi. Ei bine, imediat după terminarea facultății, ea predat limba română la un liceu. A profesat însă numai câteva luni.

„Era practică pedagogică după ce termini facultatea. Trebuie obligatoriu practică pedagogică (..)

Nu eram prea profă așa. Eram tânără. Eram de-o vârstă cu ei, eu de-abia terminasem facultatea. Aveam 23 de ani. Am făcut facultatea de Litere că nu erau facultăți particulare pe vremea aia.

Oricum, nu este învățământul de mine. Dacă acum eram profesoară, le-aș motiva absențele, îi înțeleg că lipsesc”, a povestit Raluca Bădulescu, la podcastul Alexandrei Ungureanu.

Ulterior, ea s-a angajat la un multinațională celebră la acea vreme, însă nu a rezistat mai mult de un an pentru că aspectele tehnice o depășeau.

”După aceea am intrat la o companie telefonică mobilă, se numea Conex pe vremea aceea, la relații cu publicul. M-am gândit că aș fi fost foarte bună la relații cu publicul că știu să vorbesc. Lucrăm 10 ore pe zi dar mă întrebau chestii tehnice și aici au început să mă ucidă. Una e să lucrăm cu publicul „Ce mai faceți” , să vorbim chestii de astea plăcute și alta e ce-am făcut eu (..)

Aveam colegi mișto, erau tineri toți, erau câteva colege care au fost la facultatea de litere, mă apucasem și de ASE în paralel și după aceea m-am dus la Petrom unde am stat 8 ani. Nu știam nimic, dar mi-a plăcut la nebunie.

Nu mă așteptam să-mi placă, nu înțelegeam nimic. M-am trezit acolo într-un birou, eu eram puțin tâmpă și erau în fața mea tot felul de contracte. 6 luni n-am ieșit din birou, le-am învățat pe dinafară. A fost o experiență interesantă, am stat 8 ani de zile acolo”, a mai povestit blondina.

Citește și: Fiul Ralucăi Bădulescu i-a ascultat dorința bunicului senator! Doru Laurian Bădulescu e tare mândru de Alex. ”Suntem fericiți!” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro