Reacția savuroasă a lui Cabral, după ce Andreea Ibacka a fost acuzată că își neglijează copiii

Reacția savuroasă a lui Cabral, după ce Andreea Ibacka a fost acuzată că își neglijează copiii
Reactia lui Cabral dupa ce Andreea Ibacka a fost acuzata ca si-ar neglija fiul

Andreea și Cabral Ibacka și-au mărit familia la începutul lunii octombrie, când frumoasa actriță a adus pe lume un băiețel de nota 10. Cu toate acestea, simpaticii părinți nu au scăpat de criticile internauților.

Ce a zis Cabral, după ce soția lui a fost acuzată că și-a neglijat fiul

Andreea Ibacka și Cabral se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când a apărut băiețelul în viața lor. Recent, cele două vedete au făcut o mică escapadă la mare în formula completă de 4 membri ai familiei, spre bucuria micuței Namiko, care abia aștepta să petreacă o vacanță alături de frățiorul ei.

Deși s-au distat pe cinste, internauții au criticat-o pe Andreea Ibacka din pricina unei fotografii pe care blondina a distribuit-o pe rețelele de socializare, lucru care nu l-a lăsat indiferent nici pe Cabral.

„Prima oară la plajă cu atâția șoricei.”, a fost mesajul pe care Andreea Ibacka l-a postat pe rețelele de socializare, în dreptul unei poze în care actrița apărea îmbrăcată cu o bluză cu Micky Mouse.

Cum își apără Cabral soția în fața criticilor

Una dintre urmăritoarele vedetei i-a atras atenția soției lui Cabral, acuzând-o de faptul că și-ar fi neglijat bebelușul nou-născut pentru a se fotografia pe malul mării.

„Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi bebe pentru o poză”, a scris unul dintre criticii actriței în mediul online.

Cabral nu s-a putut abține și i-a răspuns internautei, în dulcele-i stil clasic și sarcastic. Soțul actriței din serialul Adela de pe Antena 1 i-a transmis un mesaj ironic și plin de umor urmăritoarei soției sale.

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a scris Cabral pe rețelele sociale.

Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel pe 5 octombrie 2021. Actrița și soțul ei încă nu au decis ce nume va purta fiul lor, deși prezentatorul de la PRO TV a glumit că i-ar plăcea să-i pună un nume de viking.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină: Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos.”, a scris Cabral, recent, pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe