Cabral: ‘Nu-s singurul zdrăngănit din familie’. Ce propunere a primit vedeta Pro TV

Cabral: ‘Nu-s singurul zdrăngănit din familie’. Ce propunere a primit vedeta Pro TV
Cabral, propunere surprinzătoare

Cabral vine cu noi vești pentru fanii acestuia. Ce propunere a venit în prim-plan pentru celebrul prezentator al emisiunii ‘Ce spun românii?’ Cei care îl iubesc au fost amuzați de mesajul postat pe rețelele de socializare.

Cabral a primit o propunere deosebită

Cabral nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul moderator este una din cele mai deosebite apariții din showbiz-ul românesc și trăiește de ani buni o poveste de dragoste alături de Andreea Pătrașcu. Cei doi au o familie de invidiat, iar totul a părut că s-a legat extraordinar în viața lor.

Vedetele pot să se mândrească pe plan profesional și cu siguranță și pe plan personal. Iată că după venirea pe lume a celui de-al treilea copil, bărbatul a ieșit la cumpărături. Alături a avut-o pe sora lui care nu este cunoscută de mulți dintre fani.

Aceștia au decis să meargă la cumpărături, iar Artemis s-a oprit la cea mai caraghioasă pereche de papuci. „Artemis, sor’mea, mi-a găsit ceva de încălțat. Și eu când spun că nu-s singurul zdrăngănit din familie… spune lumea că exagerez”, a fost textul din dreptul imaginii postate de prezentator pe rețelele de socializare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Vă mulțumesc pentru urări”

Andreea Ibacka a născut recent un băiețel perfect sănătos. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și l-a făcut pe partenerul său de trei ori tătic, pentru că cel din urmă mai are o fiică din relația anterioară.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral pe contul de socializare.

Blondina a început ziua cea mare cu zâmbetul pe buze spunând că și-a dorit ca această zi să vină pentru a-și strânge în brațe bebelușul. Vedetele s-au filmat în timp ce se aflau în drum spre Băneasa.

„Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI