12 oct. 2021 | 15:19

Cabral: ‘Nu-s singurul zdrăngănit din familie’. Ce propunere a primit vedeta Pro TV

Monden
Cabral: ‘Nu-s singurul zdrăngănit din familie’. Ce propunere a primit vedeta Pro TV
Cabral, propunere surprinzătoare

Cabral vine cu noi vești pentru fanii acestuia. Ce propunere a venit în prim-plan pentru celebrul prezentator al emisiunii ‘Ce spun românii?’ Cei care îl iubesc au fost amuzați de mesajul postat pe rețelele de socializare.

Cabral a primit o propunere deosebită

Cabral nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul moderator este una din cele mai deosebite apariții din showbiz-ul românesc și trăiește de ani buni o poveste de dragoste alături de Andreea Pătrașcu. Cei doi au o familie de invidiat, iar totul a părut că s-a legat extraordinar în viața lor.

Vedetele pot să se mândrească pe plan profesional și cu siguranță și pe plan personal. Iată că după venirea pe lume a celui de-al treilea copil, bărbatul a ieșit la cumpărături. Alături a avut-o pe sora lui care nu este cunoscută de mulți dintre fani.

Aceștia au decis să meargă la cumpărături, iar Artemis s-a oprit la cea mai caraghioasă pereche de papuci. „Artemis, sor’mea, mi-a găsit ceva de încălțat. Și eu când spun că nu-s singurul zdrăngănit din familie… spune lumea că exagerez”, a fost textul din dreptul imaginii postate de prezentator pe rețelele de socializare.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Vă mulțumesc pentru urări”

Andreea Ibacka a născut recent un băiețel perfect sănătos. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară și l-a făcut pe partenerul său de trei ori tătic, pentru că cel din urmă mai are o fiică din relația anterioară.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral pe contul de socializare.

Blondina a început ziua cea mare cu zâmbetul pe buze spunând că și-a dorit ca această zi să vină pentru a-și strânge în brațe bebelușul. Vedetele s-au filmat în timp ce se aflau în drum spre Băneasa.

„Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.”, a declarat actrița.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro