Cabral a postat prima poză cu fiul lui. Cum arată Andreea Ibacka după ce a născut

Cabral a postat prima poză cu fiul lui. Cum arată Andreea Ibacka după ce a născut
Cabral a postat prima poza cu fiul lui. Cum arata Andreea Ibacka dupa ce a nascut

Cabral și Andreea Ibacka au devenit din nou părinți. Cei doi actori sunt în culmea fericirii, mai ales că blondina l-a făcut tătic de băiat pe celebrul prezentator TV. De altfel, Cabral este foarte mândru de copilul său și nu ezită să se pozeze cu micuțul în brațe. Una dintre imagini a ajuns pe rețelele de socializare, iar fanii sunt extrem de încântați de gestul vedetei.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți de băiețel

Andreea Ibacka a născut recent un băiețel perfect sănătos, care va duce numele de familie mai departe. Celebrul moderator TV nu-și mai încape în piele de fericire, știind că, în sfârșit, visul i s-a împlinit. Are un băiat.

Blondina și bebelușul au ajuns acasă în urmă cu puțin timp, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare chiar de către proaspătul tătic Cabral. Acesta trăiește cele mai frumoase și puternice emoții odată cu venirea pe lume a băiețelului lor.

Celebrul prezentator TV a postat prima imagine cu fiul său

Vedeta PRO TV este tătic pentru a treia oară! Cabral și-a ținut pentru prima dată fiul în brațe, după ce Andreea Ibacka și micuțul au ajuns acasă de la maternitate. Pe chipul bărbatului se pot citi emoția, fericirea pură și dragostea necondiționată pentru copilașul abia venit pe lume (Vezi FOTO în GALERIE). Cabral recunoaște că aproape uitase cât de mici sunt bebelușii, căci a trecut ceva timp de când Namiko s-a născut.

„Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”,a scris Cabral la descrierea pozei în care își ține în brațe băiețelul.

Proaspăta mămică face dezvăluiri emoționante despre noul membru al familiei sale

În ceea ce o privește pe Andreea Ibacka, actrița se simte bine, este fericită că bebelușul ei a primit notă maximă la naștere (Vezi FOTO în GALERIE cum arată actrița după ce a născut). Mai mult, blondina mărturisește că băiețelul nu seamănă absolut deloc cu Cabral.

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie.

M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare, după ce a născut.

Ce nume inedit vrea să-i pună Cabral

Deși încă nu au decis numele copilului lor, Cabral și Andreea Ibacka nu sunt în pană de idei. Într-o conferință video în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Cabral a venit cu o propunere amuzantă de nume pentru fiul său nou-născut.

„Despre nume, momentan se poarta negocieri. Avem un nume ales de 3 ani, de cand s-a nascut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar. Andreea e bine, e chiar mai bine decat la prima nastere. Suntem recunoscatori si fericiti ca totul a decurs lin si sarcina a fost fara probleme.”, a spus proaspătul tătic la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI