Reacția lui Tavi Clonda, după ce Oana Zăvoranu i-a atacat pe el și Gabriela Cristea: „Nu avem nimic în comun cu respectiva!” EXCLUSIV

Reacția lui Tavi Clonda, după ce Oana Zăvoranu i-a atacat pe el și Gabriela Cristea: „Nu avem nimic în comun cu respectiva!” EXCLUSIV
Reactia lui Tavi Clonda, dupa ce Oana Zavoranu i-a atacat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au intrat și ei în colimatorul Oanei Zăvoranu, aceasta din urmă numindu-i „nehaliți”. Spre deosebire de alte vedete care au acționat-o în judecată pe aceasta, artistul a declarat pentru playtech.ro că nici măcar nu-l interesează să afle ce a spus despre ei Oana Zăvoranu.

Tavi Clonda, deranjat de acuzațiile Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a continuat seria atacurilor pe platforma sa de pe Youtube, la adresa unor vedete, cele mai noi intrate în vizorul acesteia fiind Gabriela Cristea și Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV.

„Nehalții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unor imagini în care apar cei doi soți.

Recent, Gabi Cristea și Tavi Clonda postaseră pe paginile lor de socializare mai multe filmulețe din vacanța lor din Poiana Brașov, în care au precizat denumirea localului și ceea ce consumau acolo, în acel moment.

Tavi Clonda, dezinteresat să afle ce a spus Zăvo despre el

În ciuda faptului că atât el, cât și soția sa au fost atacați de Oana Zăvoranu, Tavi Clonda a evitat orice fel de dispută cu aceasta. Artistul a precizat că nu-l interesează ce a spus despre ei și nici nu intenționează să afle.

„Nu avem nimic în comun cu respectiva.”, a spus acesta pentru playtech.ro.

Vedete cu care a fost în război

Nu mai puțin de cinci vedete, Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Anda Adam, Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman) i-au intentat proces Oanei Zăvoranu, după ce aceasta le-a „tocat” pe internet.

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva. Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu, la acea vreme pentru playtech.ro.

Zăvo nu a pierdut până acum niciun proces cu influencerițele din România.

„Le vom demsca pe toate”

Oana Zăvoranu le-a atacat, în mai multe episoade, pe vedetele mai sus-menționate, spunând, printre altele:

„Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică. Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără. Noi le vom demasca pe toate! Atenție!

Pe toate care o ard fără atenționare de reclamă și ne sufocă cu vrăjeli. Ele recomandă, dar nu folosesc, ele primesc cadouri pe care, după, «le vând». Le tocăm pe toate, aveți răbdare”.

Ce a pățit Tavi Clonda

Altfel, soțul Gabrielei Cristea se află în recuperare, după ce a suferit o ruptură musculară la un meci de fotbal.

„Nu am avut până acum nicio accidentare serioasă.”, ne-a mai spus acesta.

Component al echipei naționale a artiștilor, acesta speră să se refacă până la evenimentul din luna mai, când colegii săi vor juca un amical cu generația Steaua’86.