Fotbalistul care ar vrea să o ia de soție pe Oana Zăvoranu. Ce răspuns i-a dat bruneta

Fotbalistul care ar vrea să o ia de soție pe Oana Zăvoranu. Ce răspuns i-a dat bruneta
A fost foarte delicata

Un fotbalist vrea să o ia de nevastă pe Oana Zăvoranu. Vedeta frânge inimi chiar și după ce s-a căsătorit și s-a așezat la casa ei. A cucerit mulți bărbați și continuă să o facă, cu toate că are o căsnicie împlinită și fericită. Recent, Oana Zăvoranu a fost surprinsă de o declarație a unui fotbalist celebru din România, care a spus că dacă nu ar fi fost căsătorită, ar lua-o de soție. 

Răspunsul divei nu a întârziat să apară. Cristi Pulhac a afirmat în emisiunea lui Cătălin Măruță că ar lua-o de nevastă pe fosta actriță. Deși este căsătorit la rândul lui, fotbalistul nu s-a ferit să spună că Oana Zăvoranu este vedeta pe care o place și este o femeie pe placul său.

Cum a răspuns Oana Zăvoranu după ce un fotbalist a spus că ar lua-o de soție

„E o femeie mișto, cu o carieră mișto”, a spus Cristi Pulhac, întrebat „dacă n-ai fi căsătorit și ai fi obligat să iei de nevastă o vedetă din România, care ar fi aceea?”.

Oana Zăvoranu a răspuns că este flatată și că, în ciuda căsniciei, e normal ca oamenii să aibă simpatii.

„Sunt flatată, dar sunt măritată. Asta nu înseamnă că nu poți să ai simpatii sau antipatii. Îi mulțumesc mult pentru apreciere, dar repet, sunt măritată. Pretendenți am avut foarte mulți și am și îi doresc să îi fie bine în căsnicia lui.”, a transmis Oana Zăvoranu, pentru Wowbiz.

Vedeta, implicată într-un scandal 

Oana Zăvoranu a fost recent implicată într-un scandal în trafic. Soțul ei a fost amenințat cu cuțitul de alt șofer, așa că vedeta a sunat imediat la 112.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga.

La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu.

Poliția a emis și un comunicat de presă în urma incidentului din trafic. 

„Poliţiştii au demarat, de îndată, activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza oraşului.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicaţi s-a deplasat la celalalt autoturism şi ar fi adresat injurii şi ameninţări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător”, informează oficialii IPJ Prahova.