Reacția lui Ilie Năstase după ce fata sa și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce a spus pentru emisiunea lui Teo Trandafir

Reacția lui Ilie Năstase după ce fata sa și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce a spus pentru emisiunea lui Teo Trandafir
Ilie Nastase are o fiica adoptiva din casatoria cu Alexandra King

Una dintre fiicele lui Ilie Năstase a hotărât că a venit vremea să își facă un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Care este reacția lui Ilie Năstase după ce fata sa și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce a spus fostul mare sportiv, vedeți în articolul de mai jos.

Fata lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe un site de adulți. Ce spune marele sportiv despre asta

Ilie Năstase a făcut primele declarații, după ce una dintre fiicele lui și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Charlotte, în vârstă de 32 de ani, este fata adoptivă a lui Ilie Năstase și a Alexandrei King, fosta soție a fostului sportiv. Tânăra și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă destinată adulților, pentru care utilizatorii trebuie să plătească o anumită sumă pentru a avea acces la fotografii.

Ilie Năstase nu este deloc deranjat de alegerea pe care a făcut-o fata lui. Ilie Năstase se află la Turneul de Tenis de la Roland Garros.

Ce a spus Ilie Năstase

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a spus Ilie Năstase pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Ioana Năstase, surprinsă de alegerea făcută de Charlotte

Pe de altă parte, Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase s-a arătat surprinsă de alegerea făcută de Charlotte Năstase.

“Am văzut și eu. Ce pot să spun…sunt șocată, din punctul meu de vedere, ca mamă. În rest, nu mă bag, este treaba tatălui ei și a mamei sale. Sincer, nu este treaba mea. Doar că sunt șocată, ca orice mama”, a spus Ioana Năstase, conform ego.ro.

Ioana Năstase spune că soțul ei are grijă de copiii lui

În plus, Ioana Năstase a punctat că partenerul ei este un tată extrem de grijuliu și că are grijă să nu le lipsească nimic copiilor săi. Frumoasa brunetă a explicat că, de fiecare dată când copiii au nevoie de bani, fostul mare jucător de tenis le trimite, astfel că aceștia nu au probleme pe partea financiară.

“Este treaba ei, ea face ce vrea. Ce pot să spun, mai mult de atât? Doar că sunt șocată, deoarece știu că tatăl ei avea grijă de ea, nu îi lipsea absolut nimic. Cu toți copiii, întotdeauna (n.r. Ilie Năstase a fost foarte grijuliu). Nu le trimitea o dată la o lună când aveau nevoie și sunau, a doua zi aveau banii în cont. Nu se pune problema banilor aici. A fost alegerea ei. O alegere, care, din punctul meu de vedere, ca mamă, este șocantă, dureroasă”, a mai spus Ioana Năstase, conform sursei citate mai sus.