Ioana Năstase, în lacrimi după ce refugiații ucraineni au părăsit cazarea pe care le-a oferit-o. Care e motivul

Ioana Năstase, în lacrimi după ce refugiații ucraineni au părăsit cazarea pe care le-a oferit-o. Care e motivul
Ioana Năstase, despărțire de refugiații ucraineni

Ioana Năstase a fost una dintre vedetele care s-au implicat în cazul refugiaților din Ucraina și a găzduit două familii care au fugit din calea războiului. Aceștia au stat la ea timp de două luni, iar momentul despărțirii a fost greu pentru soția lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase a plâns la plecarea ucrainenilor

Ioana Năstase a găzduit 11 refugiați ucraineni la începutul lunii martie. Șase femei și cinci copii au locuit în Constanța, în cele două apartamente pe care familia Năstase le deține.

În tot acest timp, vedete le-a oferit un acoperiș deasupra capului, haine, medicamente și a avut grijă de ei așa cum a putut. Cu ocazia zilei de 8 martie, le-a făcut o surpriză și a organizat o masă la un loc scump din apropierea casei.

Cei 11 ucraineni au plecat în Grecia, la rudele lor, convinșii fiind că locul pe care îl numeau odată „acasă” nu mai există. Și-au luat rămas bun de la Ioana, însă clipa despărțirii nu a fost una ușoară.

„Am avut două familii.11 persoane cu totul. Am avut grijă de ei timp de o lună și jumătate, au fost ca frații mei. Mi-a parut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine, pentru că mă obișnuisem cu ei. Femeia cu bebelușul au plecat la 5 dimineața. A venit o mașină cu număr de Ucraina și a luat-o.

Mi-amintesc că mașina era parcată în fața geamului, iar bebelușul plângea pe bancheta din spate. Ea se uita la mine și-i părea rău. M-a luat în brate și mi-a mulțumit. Nu pot să mai descriu, mă apucă și acum fiorii aceia”, a declarat pentru Click, Ioana Năstase.

Ioana Năstase, despre căsnicia cu Ilie Năstase

Ca orice cuplu, cei doi îndrăgostiți au avut parte de suișuri și coborâșuri, însă cei doi au rămas împreună și nu au renunțat la dragoste. Cei doi au fost, totuși, la un pas de despărțire, însă acum sunt împreună și mai fericiți ca niciodată. Ioana spune că secretul relației lor este libertatea.

„Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă întotdeauna, să facă ce își dorește, să meargă unde vrea. Chiar dacă mie nu îmi plac cluburile, lui i-am permis să meargă.

Trebuie să facă ce îl face să se simtă bine. Am încredere în mine și știu că, dacă trebuie ca un anumit lucru să fie al tău, atunci o să fie. Îmi place să trăiesc frumos și curat„, a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase spune că își dorește doar sănătate de acum, pentru că în rest are tot ce și-a dorit vreodată.