Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a pus detectivi pe urmele sale. „Deja e prea mult” EXCLUSIV

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a pus detectivi pe urmele sale. „Deja e prea mult” EXCLUSIV
Reactia lui Gabi Badalau dupa ce Claudia Patrascanu a pus detectivi pe urmele sale

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și încă soțul său, Gabi Bădălău ia amploare, după ultimul termen al procesului de divorț dintre cei doi. Artista care dorește ca cei doi copii ai cuplului să rămână la ea a pus un detectiv particular pe urmele tatălui băieților săi și a lansat apoi un atac dur la adresa acestuia, pe marginea descoperirilor făcute de persoana pe care a angajat-o să-l urmărească. În replică, Gabi Bădălău a spus că singurul lucru pe care-l dorește e acela ca artista să se oprească să-i mai facă rău și să accepte să aibă un dialog ce ar putea pune punct tuturor neînțelegerilor, inclusiv procesului de divorț.

Ce spune Gabi Bădălău, după ce fosta soție a angajat detectivi să-l urmărească

După o căsătorie de patru ani, Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze în anul 2019, iar de atunci între cei doi a început războiul. Cei doi și-au adus acuzații grave unul altuia în urma separării, mai ales că la mijloc se află și custodia celor doi copii pe care-i au împreună.

Până ca instanța să se pronunțe, minorii au rămas în îngrijirea mamei, care s-a mutat cu ei la Agigea. Tatăl lor se implică însă în creșterea acestora și nu pierde nici un eveninent important din viața lor. Bădălău îi vizitează aproape săptămânal, cei doi băieți fiind prioritatea lui numărul unu.

Probă respinsă la dosar

După o perioadă de aparentă liniște, ultimul termen din procesul de divorț dintre cei doi din urmă cu câteva zile, a însemnat escaladarea conflictului.

Claudia Pătrășcanu a depus la dosar un raport al unui detectiv particular, pe care l-a angajat să-i urmărească soțul, care-i distruge practic total imaginea de tată-model, raport respins însă, se pare, ca probă, de completul de judecată.

În urma celor întâmplate, Gabi Bădălău a declarat pentru playtech.ro care e marea sa dorință în ceaa ce o privește pe mama copiilor săi.

„Deja e prea mult. Dacă aș da curs acuzațiilor sale, aș fii exact ca ea. Nu vreau să intru în acest joc murdar. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca ea să se oprească în a mai face rău și să avem un dialog.

Dar mă aștept la ea la ce e mai rău. De peste doi ani tot așa face. Am încercat toate variantele în toată această perioadă”, a declarat acesta pentru playtech.ro.

Tranzacția ce ar fi putut pune punct procesului de divorț

Gabi Bădălău i-a propus, recent, soției sale, o tranzacție, care să pună practic capăt procesului de divorț dintre cei doi.

„Am cerut o tranzacție, așa îi spune în termeni juridici, privind școala copiilor, programul de vizite, vacanța, banii. Dacă noi ne înțelegeam, într-o zi, două, trei, o semnam, o depuneam în instanță, divorțul se temina.

Încheiam totul. Doar că nu a vrut. Nici nu a vrut să o citească, nu am ajuns să o discutăm punctual”, a spus Gabi Bădălău pentru playtech.ro.

Ce le-a spus Claudia copiilor

La rându-i, de fiecare dată când a avut ocazia, Claudia a precizat că ea nu va renunța niciodată la copiii săi.

„Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înaine. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor copiilor.

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Nicolas avea doi ani, când ne-am mutat, pentru el casa lui e aici. Gabriel nu pune întrebări.

Copiii știu, le-am expilcat amândurora de ce trebuie să meargă la psiholog, pentru că nu-i duceam la un parc de distracție. La copiii mei, niciodată nu renunț, și doar untură pe pâine dacă aș mânca”, ne-a spus artista.

Altfel, următorul termen de judecată al procesului dintre cei doi soți va avea loc la sfârșitul lunii iunie.