27 apr. 2022 | 17:58

Ce tarif are Claudia Pătrășcanu pentru o cântare. Face mii de euro după divorț EXCLUSIV

Monden
Ce tarif are Claudia Pătrășcanu pentru o cântare. Face mii de euro după divorț EXCLUSIV
Câte mii de euro cere Claudia Pătrășcanu pentru o cântare

Claudia Pătrașcanu sau Claudette, după numele său de scenă, admite că în viața sa lucrurile par să fi intrat într-o fază mult mai liniștită. După divorțul de fostul ei soț, Gabriel Bădălău, cei doi au reușit să-și fixeze un program agreat de ambele părți pentru a-și crește băieții. Impact.ro a reușit să afle, în exclusivitate, ce tarif percepe vedeta pentru un singur eveniment.

Claudia Bădălău câștigă mii de euro la o cântare

Rezolvarea divorțului a contribuit din plin la o anumită armonie în familia Claudiei Pătrășcanu. În plus, i-a permis fostei soliste a trupei Exotic să-și creioneze un nou viitor în cariera sa profesională.

„Am reușit în ultimii ani să creez un band alături de care merg la diverse petreceri private. Sau la nunți. Vremea cluburilor pentru mine a trecut! Știu cum e și acolo, fiindcă am cântat de la 19 ani prin cluburi, o vreme destul de lungă. Dar acum mă ocup cu altele și cu un nou stil, cel al muzicii de petrecere.

Fiindcă am ajuns la concluzia că ăsta are mare căutare, în ultima vreme cel puțin. Așa că alături de băieții din trupă am lărgit repertoriul, avem acum vreo 40 de melodii, și răspundem prezent oricărei solicitări”, ne-a spus Claudia, în exclusivitate pentru Impact.ro.

A ales să cânte la evenimente private și la nunți

Ea recunoaște deschis că anul trecut a fost unul bun pentru ea din perspectivă profesională. Iar orizontul de așteptare pentru 2022 e și el la fel de încrezător.

„Spre exemplu, mă duc curând la o nuntă la Timișoara unde voi cânta o singură melodie, „Povestea noastră”. Este o piesă care se bucură de mare succes.

Oamenii aceia au plătit tot, inclusiv transportul cu avionul, doar pentru o singură melodie! Iar eu am de gând să-mi onorez contractul!”, a precizat ea glumind ușor pe această temă.

Deși nu vrea să intre în lumea cifrelor, Claudia Pătrașcanu și band-ul său, care-i poartă numele, pot câștiga la o nuntă cel puțin 5.000 de euro. Ba chiar și mai mult, spre 8.000 de euro, dacă i se solicită să cânte mai multe ore.

„Totul ține de negociere în lumea noastră. Depinde ce-și dorești fiecare și cât de mult ține la un anume lucru. Pentru noi, totul pleacă de la o singură melodie și poate ține toată noapte, dacă ni se cere bineînțeles acest lucru! Însă nu vă pot spune cifre, mai ales că nu-mi place să arunc cu vorbe în stânga și în dreapta”, ne-a mai mărturisit vedeta.

Claudia Pătrașcanu, care are copii cu Gabi Bădălău, mai spune că 2022 va fi anul călătoriilor pentru ea și băieții săi.

„E un fel de revanșă pentru anii din urmă, când am stat mai mult în casă, din diverse motive. Acum însă, dacă ne va permite și contextul, atunci voi încerca un fel de revanșă!”, susține vedeta.

Istanbulul, una dintre destinațiile sale preferate

Într-un fel a și început deja, fiindcă de Paște a mers într-o mică vacanță. Cum copiii se aflau alături de Gabi Bădălău, conform înțelegerii dintre părinți, Claudia s-a lăsat convinsă de o prietenă foarte bună să dea o fugă până la Istabul, una dintre destinațiile ei preferate.

„Mărturisesc că, dacă știam că voi sta 17 ore în vamă din total celor 48 de ore ale aventurii, nu mai plecam. Dar Istanbulul a fost și este unul dintre orașele mele preferate. Am trecut să-mi iau și niște rochii preferate, de la un designer la modă care trăiește în Statele Unite, dar care are magazine și la Istanbul.

Iar turca o înțeleg, fiindcă am luat cursuri speciale. Ar fi trebuit cândva să colaborez cu una dintre vedetele lor, Serdar Ortaç, dar nu a ieșit chiar așa cum ne-am fi dorit. Însă cine știe, poate lucrurile se vor schimba cândva!”, conchide aceeași Claudia Pătrașcanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

PlaySport
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Alex Ciucu este cel mai fidel... amant. Soțul Alinei Sorescu se iubește cu aceeași femeie ca și în urmă cu 11 ani. Ea este o cunoscută vedetă TV!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro