Ce tarif are Claudia Pătrășcanu pentru o cântare. Face mii de euro după divorț EXCLUSIV

Ce tarif are Claudia Pătrășcanu pentru o cântare. Face mii de euro după divorț EXCLUSIV
Câte mii de euro cere Claudia Pătrășcanu pentru o cântare

Claudia Pătrașcanu sau Claudette, după numele său de scenă, admite că în viața sa lucrurile par să fi intrat într-o fază mult mai liniștită. După divorțul de fostul ei soț, Gabriel Bădălău, cei doi au reușit să-și fixeze un program agreat de ambele părți pentru a-și crește băieții. Impact.ro a reușit să afle, în exclusivitate, ce tarif percepe vedeta pentru un singur eveniment.

Claudia Bădălău câștigă mii de euro la o cântare

Rezolvarea divorțului a contribuit din plin la o anumită armonie în familia Claudiei Pătrășcanu. În plus, i-a permis fostei soliste a trupei Exotic să-și creioneze un nou viitor în cariera sa profesională.

„Am reușit în ultimii ani să creez un band alături de care merg la diverse petreceri private. Sau la nunți. Vremea cluburilor pentru mine a trecut! Știu cum e și acolo, fiindcă am cântat de la 19 ani prin cluburi, o vreme destul de lungă. Dar acum mă ocup cu altele și cu un nou stil, cel al muzicii de petrecere.

Fiindcă am ajuns la concluzia că ăsta are mare căutare, în ultima vreme cel puțin. Așa că alături de băieții din trupă am lărgit repertoriul, avem acum vreo 40 de melodii, și răspundem prezent oricărei solicitări”, ne-a spus Claudia, în exclusivitate pentru Impact.ro.

A ales să cânte la evenimente private și la nunți

Ea recunoaște deschis că anul trecut a fost unul bun pentru ea din perspectivă profesională. Iar orizontul de așteptare pentru 2022 e și el la fel de încrezător.

„Spre exemplu, mă duc curând la o nuntă la Timișoara unde voi cânta o singură melodie, „Povestea noastră”. Este o piesă care se bucură de mare succes.

Oamenii aceia au plătit tot, inclusiv transportul cu avionul, doar pentru o singură melodie! Iar eu am de gând să-mi onorez contractul!”, a precizat ea glumind ușor pe această temă.

Deși nu vrea să intre în lumea cifrelor, Claudia Pătrașcanu și band-ul său, care-i poartă numele, pot câștiga la o nuntă cel puțin 5.000 de euro. Ba chiar și mai mult, spre 8.000 de euro, dacă i se solicită să cânte mai multe ore.

„Totul ține de negociere în lumea noastră. Depinde ce-și dorești fiecare și cât de mult ține la un anume lucru. Pentru noi, totul pleacă de la o singură melodie și poate ține toată noapte, dacă ni se cere bineînțeles acest lucru! Însă nu vă pot spune cifre, mai ales că nu-mi place să arunc cu vorbe în stânga și în dreapta”, ne-a mai mărturisit vedeta.

Claudia Pătrașcanu, care are copii cu Gabi Bădălău, mai spune că 2022 va fi anul călătoriilor pentru ea și băieții săi.

„E un fel de revanșă pentru anii din urmă, când am stat mai mult în casă, din diverse motive. Acum însă, dacă ne va permite și contextul, atunci voi încerca un fel de revanșă!”, susține vedeta.

Istanbulul, una dintre destinațiile sale preferate

Într-un fel a și început deja, fiindcă de Paște a mers într-o mică vacanță. Cum copiii se aflau alături de Gabi Bădălău, conform înțelegerii dintre părinți, Claudia s-a lăsat convinsă de o prietenă foarte bună să dea o fugă până la Istabul, una dintre destinațiile ei preferate.

„Mărturisesc că, dacă știam că voi sta 17 ore în vamă din total celor 48 de ore ale aventurii, nu mai plecam. Dar Istanbulul a fost și este unul dintre orașele mele preferate. Am trecut să-mi iau și niște rochii preferate, de la un designer la modă care trăiește în Statele Unite, dar care are magazine și la Istanbul.

Iar turca o înțeleg, fiindcă am luat cursuri speciale. Ar fi trebuit cândva să colaborez cu una dintre vedetele lor, Serdar Ortaç, dar nu a ieșit chiar așa cum ne-am fi dorit. Însă cine știe, poate lucrurile se vor schimba cândva!”, conchide aceeași Claudia Pătrașcanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.