Femeia pe care Gabi Bădălău ar fi încercat să o cucerească, în timp ce era cu Bianca Drăgușanu. ”De acum un an îmi scrie”

Femeia pe care Gabi Bădălău ar fi încercat să o cucerească, în timp ce era cu Bianca Drăgușanu. ”De acum un an îmi scrie”
Cine este femeia pe care Bădălău a încercat să o cucerească în timp ce era într-o relație cu Bianca Drăgușanu?

S-a aflat cine ce a dus la despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Cei doi au avut una din cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc, iar acum se pare că și-au spus adio definitiv. O femeie a intervenit între cei doi. Mai exact, este vorba despre o divă pe care afaceristul ar fi dorit-o, lăsând să se înțeleagă în urma insistențelor că n-ar fi vrut doar o nouă aventură. Bărbatul nu a ezitat și a abordat-o în mediul online. ”De acum un an îmi scrie. Îmi dădea inimioare”, a mărturisit ea.

Gabi Bădălău, pus pe cucerit în timp ce era într-o relație cu Bianca Dragușanu

Bianca Drăgușanu este deja cunoscută pentru relațiile sale controversate. Aceasta face ce face și se pare că are din nou parte de un eșec amoros.

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați”, a spus bărbatul în cadrul unui InstaStory.

Fanii ar vrea să o vadă într-o poveste de dragoste care să îi ofere liniște și stabilitate, dar se pare că soarta sa este cu totul alta. Afaceristul este de asemenea știut pentru un anumit detaliu: afinitatea pentru femeile frumoase.

Ochii văd, inima cere, iar Bădălău a uitat deseori de diva pe care o avea acasă doar să privească noi forme care i-au atras atenția. În timp ce era într-o relație cu Bianca Drăgușanu, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a abordat-o pe Miruna Milu.

,,Mi-a scris și Bădălău”

Tânăra este model și a devenit cunoscută românilor după ce și-a arătat sentimentele de iubire pentru Mihai Bendeac. Ea susține că a primit câteva mesaje și de la fostul amorez al Biancăi.

Aceasta spune că este vorba despre câteva semnale oferite de bărbat din perioada în care era deja la casa lui. Totuși, Miruna nu i-a răspuns niciodată și susține că poartă un respect mult prea mare pentru diva noastră, așa că nu a intenționat nici măcar să schimbe câteva vorbe cu el.

”Mi-a scris și Bădălău. De acum un an cam îmi scrie, mi-a scris, dar nu i-am răspuns pentru că îmi place foarte mult de Bianca. M-a abordat frumos, nu mi-a scris urât.

Mi-a zis ”bună, ce faci”. Îmi mai dădea inimioare la Instastory, îmi răspundea la Instastory. Nu i-am răspuns că îmi place prea mult de Bianca Drăgușanu, o respect prea mult”, a spus Miruna Milu la Antena Stars.