Reacția lui Cornel Palade despre situația fetei lui, dată afară din casă. Ce a spus actorul

Reacția lui Cornel Palade despre situația fetei lui, dată afară din casă. Ce a spus actorul
Cornel Palade, dezvaluiri despre fiica sa, Ada

Actorul Cornel Palade are o fată, Ada Palade, care i-a moștenit talentul însă nu și-a putut găsi locul pe scena românească chiar dacă a aparticipat la mai multe concursuri de talente. Astfel, a ales să plece în Anglia, unde este studentă eminentă la muzică, dar are și un loc de muncă pentru a se putea întreține. Însă, de curând, tânăra s-a văzut dată afară din casa din Londra chiar de către cei pe care îi credea prieteni.

Ada Palade, dată afară din casă. Ce spune Cornel Palade despre fiica lui care studiază în Londra

Cornel Palade a avut o primă reacție despre situația fetei lui, care a fost dată afară din casa în care locuia în Londra. Astfel, luni, Ada a postat pe conturile sociale un mesaj dureros. Tânăra a povestit cum s-a trezit dată afară din casă, la Londra, chiar de oamenii pe care îi considera prietenii ei.

„Îmi iubeam viața lângă tipii ăștia, crezând în ei, dar ei tot m-au dărâmat. Șase luni după ce m-am întors la Londra am fost dată afară pe străzi, am întrebat o persoană în care am crezut și am greșit din nou. Am fost dată afară pe străzi din nou pentru niciun alt motiv mai bun. Mi-am lăsat în spate familia și țara mea din cauza mentalității, sexismului misogin și adevărului că nu pot lucra într-un mediu unde prostia și prostituția sunt puse drept o imagine a muncii, iar eu nu sunt asta”, a scris Ada pe pagina ei socială.

Cornel Palade, despre fiica lui, Ada

Cornel Palade a vorbit cu emoție despre Ada, fata lui, pe care o admiră sincer, pentru că reușește să se descurce de una singură, departe de casă, în necunoscut.

”Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează.

Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală. E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină.

Cornel Palade nu își permite să îi trimită Adei bani

Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!”, a declarat Cornel Palade.