Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu, după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Unde se află acum Irina. EXCLUSIV

Reacția incredibilă a lui Irinel Columbeanu, după despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Unde se află acum Irina. EXCLUSIV
Irinel Columbeanu, șocat de despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Încă o despărțire neașteptată în showbiz-ul românesc! De această dată protagoniști sunt Monica Gabor și afaceristul Mr. Pink. După zece ani de relație, cei doi și-au spus adio pentru totdeauna.

Aceste zvonuri au fost confirmate chiar de unul dintre apropiații Monicăi, milionarul Paul Mantea, care a și ajutat-o atunci când a ales să se mute în America.

Contactat de reporterii Impact.ro, fostul soț al vedetei, Irinel Columbeanu s-a arătat total surprins de aflarea acestei vești.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Reacția șocantă

Despărțirea Monicăi de Mr. Pink i-ar putea schimba din nou viața Irinei, fata acesteia și a lui Irinel Columbeanu. Copila se mutase cu mama ei și se transferase la o școală în America, unde era printre elevii fruntași la învățătura.

Momentan, aceasta este în vacanță, fiind plecată cu mama ei, care se află în Dubai, acolo unde locuiește Ramona, sora sa mai mică. Fostul soț al Monicăi, Irinel Columbeanu, s-a arătat șocat de o asemenea veste.

“Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten.

În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit.

Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine.”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

Monica Gabor, decizie radicală! A șters toate pozele cu Mr. Pink

De precizat este și faptul că cel mai vehement indiciu pe care Monica l-a dat cu privire la separarea de Mr. Pink a fost faptul că și-a sters pozele de pe Instagram cu afaceristul și băiețelul acestuia.

Ulterior, despățirea acesteia a fost confirmată pentru Impact.ro de omul de afaceri Paul Mantea, stabilit în America, care, alături de soția sa, Alina, i-au fost apropiați Monicăi în perioada în care aceasta a stat în Statele Unite.

Irinel Columbeanu ține enorm la copil

Într-o intervenție televizată de la Kanal D, Irinel Columbeanu le spunea tuturor că își dorește ca fiica sa și a Monicăi să aibă parte de tot binele din lume și că se bucură că are oportunitatea de a studia în America.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi.

Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă.”, a transmis Irinel Columbeanu.

Locuia într-o vilă de 3,5 milioane de dolari

Monica Gabor și miliardarul chinez, Mr. Pink, s-au iubit cu foc nu mai puțin de 10 ani. El i-a pus lumea la picioare pe ”tărâmul făgăduinței”, iar ea îl vedea bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească.

Moni, fata venită din Bacău în capitală, devenită apoi doamna Columbeanu, trăia visul american după un divorț cu cântec, la volanul limuzinelor de lux din garajul asiaticului.