Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Ce detaliu au observat fanii după vacanța cu Ramona, din Mykonos

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Ce detaliu au observat fanii după vacanța cu Ramona, din Mykonos
Dovada ca Monica Gabor si Mr. Pink s-au despartit

Unul dintre cele mai celebre și controversate cupluri se destramă? Ce se întâmplă, de fapt, cu Monica Gabor și Mr. Pink. După ce au circulat zvonuri potrnivit cărora cei doi soți ar fi pe cale de a se separa, iată ce detaliu au observat fanii.

S-au despărțit, oare, Monica Gabor și Mr. Pink?

Monica Gabor se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fosta doamnă Columbeanu s-a întors, recent, dintr-o vacanță de vis petrecută în Mykonos, Grecia, alături de sora ei Ramona și alți prieteni dragi.

Soția lui Mr. Pink s-a delectat cu bucate alese, băuturi scumpe, muzică de calitate și s-a plimbat printre străduțele încărcate cu istorie și romantism, savurând din plin sejurul său luxos în „insula bogaților”. Deși fanii săi de pe Instagram au crezut că Monica Gabor se va întoarce în reședința ei din Statele Unite ale Americii însă bruneta le-a făcut o surpriză internauților.

Din Grecia, Monica Gabor a plecat direct către Dubai, o altă destinație reunumită pentru stilul de viață luxos. Cu toate acestea, vedeta a plecat fără soțul ei Mr. Pink, cel care nu apare etichetat în nicio postare de-a divei pe rețelele de socializare.

Acest lucru le-a dat de bănuit urmăritorilor fostului topmodel, gurile rele spunând că Monica și soțul ei ar avea probleme în căsnicie și ar fi în prag de divorț, acesta fiind motivul pentru care nu se mai afișează, atât de des, împreună.

Cum s-au distrat Monica Gabor și sora ei Ramona în insula Mykonos

Surorile Gabor duc viața luxoasă la care au visat dintotdeauna. Recent, Monica și Ramona au petrecut în insula Mykonos din Grecia, acolo unde s-au răsfățat cu un sejur de cinci stele, ca pentru două regine.

Cele două dive sunt extrem de discrete cu privire la viața lor personală, așa că nu este de mirare că au ales destinația iubită de milionarii din toată lumea.

Insula ce nu doarmem niciodată oferă distracții de toate felurile, fiind perfectă atât pentru persoanele ce vor să se relaxeze, cât și pentru cei mai controversați care caută distracția.

Totuși, admiratorii celor două dive nu au putut să nu remarce faptul că Ramona și Monica Gabor nu au fost însoțite de o persoană extrem de importantă din viața lor. De la brațul celor două brunete a lipsit sora lor, Alina, care a rămas la casa părintească din Bacău.