28 iul. 2021 | 12:57

Prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. A confirmat oficial: ”Da, e adevărat!” Detalii EXCLUSIVE

Monden
Prima declarație după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. A confirmat oficial: ”Da, e adevărat!” Detalii EXCLUSIVE
Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit? Declarații

Milionarul Paul Mantea, românul care a ajutat-o pe Moni la începutul ”aventurii” sale din America, a confirmat în exclusivitate pentru playtech.ro faptul că cei doi nu mai formează un cuplu.

 Primele declarații după ce s-a spus că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Bomba zilei din showbizz-ul autohton vine tocmai din America, și are legătură cu fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor. Ei bine, după o poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de zece ani, Moni și Mr. Pink s-au despărțit.

Definitiv, spun apropiații. Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru playtech.ro chiar de Paul Mantea, fost handbalist plecat peste Ocean, acolo unde a devenit un cunoscut om de afaceri.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, ne-a spus acesta.

I-a înapoiat bijuteriile lui Mr. Pink, iar pe cele păstrate le-a depus într-un seif. Potrivit unei alte surse, Monica a rămas fără bijuteriile sale care valorau sute de mii de euro, după ce, o parte dintre acestea, i le-a înapoiat lui Mr. Pink.

”Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, me-a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.

Ramona, sora sa, îi ridică moralul în Dubai În ultima perioadă, fosta doamnă Columbeanu s-a aflat numai în compania surorii ei mai mici, Ramona. Cele două și-au petrecut vacanța în Grecia.

Iar în prezent Monica se află în prezent în Dubai, tot împreună cu Ramona. Recent, Monica a șters de pe contul de socializare, toate pozele în care apare alături de Mr. Pink și fiul lui. peste 10 ani și pentru care a lăsat totul și a plecat peste Ocean.

Locuia într-o vilă de 3,5 milioane de dolari

Monica Gabor și miliardarul chinez, Mr. Pink, s-au iubit cu foc nu mai puțin de 10 ani. El i-a pus lumea la picioare pe ”tărâmul făgăduinței”, iar ea îl vedea bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească.

Moni, fata venită din Bacău în capitală, devenită apoi doamna Columbeanu, trăia visul american după un divorț cu cântec, la volanul limuzinelor de lux din garajul asiaticului.

Sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc. Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink as vrea sa mentionez faptul că nimeni nu controlează viața nimănui, ne iubim și ne respectăm mai mult ca niciodata, mărturisea românca.

În urmă doar cu câțiva ani, relația Monicăi cu Mr. Pink părea mai solidă decât oricând, iar vedeta era mai fericită ca niciodată după ce Irina, fiica sa, s-a mutat alături de ea, în America.

Locuinţa lui Mr. Pink este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi dispune de saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri.

PlaySport
SUNT IMAGINILE PE CARE LE VREA ȘTERSE de pe net! Fosta lui Clooney și Vieri se iubește cu un român cu 15 ani mai tânăr! A fost prinsă GOALĂ pe terasă
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Capital.ro
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
EVZ.ro
Greșeala care îi costă scump pe șoferi. Amenda este uriașă
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro