Reacția familiei lui Alexandru Arșinel, după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă. ”Dorim să fim lăsați în pace!” EXCLUSIV

Reacția familiei lui Alexandru Arșinel, după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă. ”Dorim să fim lăsați în pace!” EXCLUSIV
Alexandru Arșinel ar fi în stare gravă la spital: reacția familiei.

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel și mai ales informația potrivit căreia actorul s-ar afla în stare gravă îi îngrijoreză pe apropiați, pe foștii colegi, dar și pe toți cei care cândva gustau din plin glumele făcute de actor pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănaase”. Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai acestuia a reacționat și a declarat pentru playtech.ro că tatăl său este bine și că tot ce-și dorește este ca atât actorul, cât și familia să fie lăsați în pace.

Alexandru Arșinel ar fi în stare gravă: reacția familiei

Alexandru Arșinel a ajuns, recent, din nou la spital, iar veștile potrivit cărora actorul s-ar afla în stare gravă din cauza unor infecții nosocomiene a pus pe jar familia acestuia. Cristian, unul dintre cei doi fii ai săi, a declarat pentru playtech.ro că tatăl său este bine, că starea sa este aceeași ca și atunci când a fost dus la un Centru de îngrijre.

,,Tata e bine. Nu-i adevarat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, ne-a spus acesta.

Cu ce probleme se confruntă actorul

Dată fiind vârsta înaintată, dar și ultimele afecțiuni pe care le-a avut numai în acest an, precum și faptul că nu se simțea bine, având momente în care nu vorbea coerent și nu se putea deplasa, familia a decis ca actorul să se recupereze, periodic, la o clinică de specialitate. Recent, Arșinel a ajuns la spital, unde i s-a făcut un control amănunțit și a trecut prin mai multe cabinete medicale.

Pe lângă transplantul de rinichi, din urmă cu ceva ani și operațiile la coloană, Alexandru Arșinel a suferit, anul trecut și o operație pe cord, printre care și montarea unui stenț, la Spitalul ”Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară. După această intervenție chirugicală, actorul s-a simțit bine o perioadă, doar că în ultimul timp, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel în ultimul interviu acordat în urmă cu câteva luni, pentru playtech.ro

Utima sa apariție în public, în luna iunie

Alexandru Arșinel a avut ultima sa apariție în public în luna iunie, când a primit o distncție importantă din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, de care s–a bucurat foarte tare. În timpul ceremoniei, actorul a stat tot timpul pe scaun.
În luna decembrie a anului trecut, Arșinel a încercat să urce pe scenă la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde publicul îl aștepta, dar nu a putut întrucât s-a simțit foarte rău în acel moment.

„A ajuns la teatru, îi pregătisem să stea pe scaun în timpul monologului său. Și-a dorit mult să urce pe scenă, dar nu a putut. I s-a făcut rău”, ne-au spus colegi de-ai acestuia, care de atunci nu prea mai știu nimic despre îndrăgitul actor.

Fără telefon mobil la clinica de recuperare

De atunci, actorul a fost de negăsit. Arșinel nu are acces la telefonul mobil, pentru a nu i se înrăutăți situația. Băieții săi l-au vizitat aproape zilnic la centrul de îngrijiri, și atunci când au primit acordul medicilor, l-au luat acasă. În momentul în care s-a aflat la domiciliul său, Alexandru Arșinel, cât și soția sa, rămasă paralizată după un accident petrecut în urmă cu patru ani, au urmat un program de recuperare, cu o asistentă personală și trei masaje pe săptămână.

„Are destule probe me, asta și din cauza vârstei. Are escare, dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze în spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, ne-a declarat o sursă din apropierea actorului.