Răzvan Simion, jignit grav de o invitată la Neața. Dani Oțil a râs de ce i-a zis: ”Stai linistit, ca nu era un compliment pentru tine”

Răzvan Simion, jignit grav de o invitată la Neața. Dani Oțil a râs de ce i-a zis: ”Stai linistit, ca nu era un compliment pentru tine”
Razvan Simion, jignit la Neatza

În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, printre invitați s-au aflat și niște băieți practicanți de fitness, cu trupuri sculptate ca din reviste, numai buni de privit de către doamne și domnișoare. Dar și domnii au avut ce privi, întrucât printre ei s-au aflat și fete, practicante ale aceluiași sport, cu trupuri de zeițe.

Răzvan Simion, jignit grav de o invitată la Neața

După acest moment ”dificil”, din emisiune, în platou au ajuns și dansatoarele de la Happy Dance, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, pe care le-a intervievat nimeni altul decât Răzvan Simion. Întrebate dacă au savurat și ele momentul anterior, fetele au spus că nu s-au uitat pentru că și ele au bărbați cu pătrățele acasă, dar că s-au uitat la el, că e din ”generația mai veche”.

Răzvan însă, fâstâcit, a zis că nu e un compliment pentru el, că e ca și când ar merge la Antipa.

”Avem acasă (n.red. bărbați cu mușchi), am preferat sa ne uitam la tine”, i-a zis una dintre fete lui Răzvan.

”Mi se zbate un ochi”, a reacționat apoi Răzvan, la această mărturisire.

”Stai linistit, ca nu era un compliment pentru tine, au zis că au așa bărbați cu mușchi acasă, și s-au uitat la tine ca la un dinozaur”, i-a zis și Dani lui Răzvan, după ce una dintre fete a spus că se uită la Răzvan că e ”din generația mai veche”. 

Răzvan Simion, mesaj pe Dalina Răducan

Se știe că Răzvan Simion nu mai formează un cuplu artista Lidia Buble, cei doi despărțindu-se după cinci ani de la relație. Acum, Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan, arhitect de profesie. De altfel, tânăra i-a aranjat și un colț în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. El i-a dat tag la o postare pe Instagram, având și următorul mesaj.

„Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport, Daliana Răducan”, a notat Răzvan Simion în mediul virtual, punând și o poză în care el apare stând pe un fotoliu.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și deja locuiesc împreună.

Unde a petrecut Răzvan Simion sărbătorile pascale

Dacă colegii săi de platou au petrecut sărbătorile pascale în Dubai, Răzvan Simion a preferat să rămână pe plaiurile natale, mergând la părinții săi, la Târgu Ocna. El a mărturisit că și în ediția de azi a emisiunii că s-a întors de acolo cu 20 de kilograme de sare gemă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI