Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simion. Ce face vedeta Antenei la 40 de ani

Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simion. Ce face vedeta Antenei la 40 de ani
Ramona Olaru l-a dat de gol pe Răzvan Simon. Ce face vedeta?

Ramona Olaru a dat din casă în ediția de azi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce face fostul iubit al Lidiei Buble la frumoasa vârstă de 40 de ani? Fanii săi se gândeau că moderatorul face eforturi în această direcție.

Ramona Olaru l-a dat de gol pe colegul său de platou. Ce a spus despre Răzvan Simion?

Dialogurile dintre colegii de platou de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt cu siguranță deliciul telespectatorilor. Matinalii se cunosc bine și sunt prieteni buni și când camerele de luat vederi se pun pe pauză.

Ediția de azi i-a surprins pe juratul de la „X Factor” și Răzvan discutând despre planurile pentru după terminarea programului. Aceștia au decis să se vadă la o partidă de tenis.

După ce bărbații au discutat câteva detalii, Ramona s-a făcut și ea auzită întrebând dacă poate să vină și ea. Ulterior, tânăra asistentă de televiziune a mărturisit, după ce i s-a spus că joacă nud, faptul că nu-i e teamă nici de colegul care ar putea fura toate privirile, referindu-se la fostul iubit al Lidiei Buble.

Florin Ristei: când mergem la tenis? Că tot promiți de atât timp
Răzvan Simion: mergem, unde jucăm?
Florin Ristei: păi pe la Ștefan cel mare pe acolo
Răzvan Simion: nu, mă, mergem pe aici prin spate
Florin Ristei: nu știu zona
Răzvan Simion: nu-i spunem lui Brenciu, e zonă de bogați pe aici
Florin Ristei: iau și bentița, echipament complet
Răzvan Simion: nu pot, nu mă simt bine cu bentița
Ramona Olaru: mă primiti și pe mine?
Florin Ristei: jucăm nud doar
Ramona Olaru: nu-i problema. Și Răzvan e bine la corp, merge la toate tratamentele

Ristei, veste mare pentru fani și colegi

„E un peisaj superb aici, la ultimul etaj. Lumea este foarte interesată să vină, avem full azi și mâine. Evident, cu 30% capacitate, cu aceste reguli. Se vede și Casa Poporului dacă te întorci, apusurile sunt senzaționale. Vă așteptăm aici din acest weekend, de săptămâna viitoare, de când vreți”, a spus Florin Ristei despre localul său.

„Iată încă un tânăr muncitor care și-a deschis cârciumă. Suntem numai cârciumari, ce să mai spunem. Multă baftă, să sperăm că va fi bine mai ales în această perioadă”, a fost reacția lui Dani Oțil. Fanii sunt surprinși de decizia acestuia, mai ales că nu se gândeau ca artistul să facă primii pași în afaceri după zeci de ani în care a excelat doar în muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI