Ce i-a povestit Ramona Olaru lui Dani Oțil: ‘Arătam ca dracii ăia mari’. Răzvan Simion a fost uimit

Ce i-a povestit Ramona Olaru lui Dani Oțil: ‘Arătam ca dracii ăia mari’. Răzvan Simion a fost uimit
Ramona Olaru i-a surprins pe colegii de la Neatza. Ce le-a povesti?

Dialogul dintre asistenta de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani și unul din moderatori a reprezentat din nou deliciul telespectatorilor.  Ce i-a povestit Ramona colegului său? Tânăra l-a surprins cu detalii.

Ramona Olaru i-a surprins pe colegii de la Neatza

Neatza cu Răzvan și Dani este una din cele mai iubite emisiuni matinale ale românilor. Desigur că invitații show-ului sunt și ei abia așteptați cu sufletul la gură, dar cu siguranță atracția principală în rândul fanilor este în dreptul dialogului dintre vedete.

Colegii de platou se amuză pe seama unul altuia tocmai pentru se cunosc atât de bine. Ramona Olaru a adus în prim-plan faptul că își aduce aminte cu drag de anii de școală, mărturisindu-le moderatorilor că a fost foarte bună la învățătură.

Asistenta de televiziune a susținut că a luat premiul I din clasele primare până la terminarea liceului. Dani a făcut o glumă și a adus aminte telespectatorilor de preconcepția care arată că cei care sunt atrași de învățătură nu sunt preocupați și de aspectul lor fizic. Prezentatorul a subliniat că nu este vorba despre o regulă, ci doar a devenit o credință generală.

Ramona a fost șefa clasei…e greu de crezut. Unde te-ai pierdut pe drum? Nu mă înțelegeți greșit, e o preconcepție americană care arată că fetele care sunt bune la învățătură nu sunt tocmai…Mi-ar fi plăcut să țin eu fondul clasei. Ăsta e visul meu când voi fi părinte: să țin fonduri pe toate grupurile”, a spus Dani Oțil.

„Aveam și note mari. Am luat premiul I din clasa a I-a până în clasa a XII-a. Nu m-ai văzut în școală, arătam ca dracii ăia mari”, i-a replicat Ramona Olaru care a început să chicotească după cele dezvăluite.

Cum a fost copilăria sa?

„Aveam 12 ani și sora mea era la liceu. Cred că era în clasa a IX-a sau a X-a. Ai mei nu aveau bani suficienți cât să o trimită la școală în fiecare săptămână. A fost un moment în care nu au avut deloc. Cred că am mers vreo două sau trei zile la muncă, la cules de porumb. Totul ca să aibă bani să meargă încă o săptămână la școală. Cel mai valoros lucru este de fapt cel de care îmi doream să scap. Sunt mult prea bună cu anumite persoane. Bunătatea este cel mai prețios lucru. Nu multe persoane sunt atât de bune ca mine și ar acorda atât de multe șanse, indiferent de statutul pe care îl au ceilalți oameni în viața mea”
Ramona Olaru (Sursa: catine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI