12 sept. 2022 | 16:50

Adela Popescu, apariție rară într-un costum de baie minuscul. Pozele i-au impresionat pe toți: ‘AS’

Monden
Adela Popescu, apariție rară într-un costum de baie minuscul. Pozele i-au impresionat pe toți: ‘AS’
Adela Popescu a pozat în costum de baie.

Adela Popescu a reușit să încingă puțin spiritele în mediul online. Aceasta a postat o serie de fotografii neobișnuite pentru fanii săi. Mai exact, prezentatoarea de TV s-a lăsat surprinsă în costum de baie, iar la scurt timp a publicat pozele spectaculoase. Mulți dintre internauți au rămas surprinși de trupul său. Majoritatea i-au oferit complimente și au susținut că arată fantastic după cele trei sarcini.

Cum arată Adela Popescu în costum de baie: fanii au rămas impresionați

Adela Popescu a reușit să încingă atmosfera în mediul online. Cunoscuta prezentatoare a postat o serie de fotografii cu ea în costum de baie. Vedeta s-a lăsat surprinsă într-un decor mirific din Republica Dominicană.

Amintim că ea a părăsit pentru scurt timp emisiunea ,,Vorbește lumea” și România pentru a filma sezonul al doilea din proiectul ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Aflată peste mări și țări, blondina și-a permis între filmări un mic răgaz și s-a pozat în costum de baie. Ea nu obișnuiește să împărtășească asemenea poze în ipostaze mai provocatoare. Cea din urmă a subliniat în descriere faptul că a avut încuviințarea soțului pentru a publica imaginile.

,,AS. Acordul Sotului :)”, a scris actrița. ,,Ești cea mai frumoasa femeie. Sexy senzuală minunata și ai un corp frumos”, ,,Pur și simplu Mi-nu-na-tă! Natură si Naturalețe! 🥰🤗💯🥰”,

,,Te vor invidia si nurorile in sensul bun al cuvintului, la cât de frumoasa esti ❤️👏”,,,Sirenele au nevoie de acord?🧜🏼‍♀️🧡”,,,Ce corp frumos ai nici nu zici că ai născut 😘”, au fost doar câteva din comentariile pe care le-a primit vedeta din partea internauților.

Cum se menține în formă?

Adela Popescu are la activ trei sarcini, dar multe din doamnele care o urmăresc abia dacă pot să creadă acest lucru. Vedeta a susținut că se simte în continuare frumoasă datorită soțului ei. Blondina a recunoscut totuși că încearcă să mănânce prima masă după ora 12:00, cel mai probabil pentru a scăpa de câteva calorii în plus de la micul dejun.

,,Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele. Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez.

Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a mărturisit Adela Popescu, pentru viva.ro. 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro