Răzvan Botezatu face primele declarații după ce le-a arătat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars

Răzvan Botezatu face primele declarații după ce le-a arătat tuturor verigheta. Cine este iubitul fostului prezentator de la Antena Stars
Răzvan Botezatu, rezultatul testului pentru COVID-19. Fostul iubit a primit deja vestea tristă

Răzvan Botezatu vine cu detalii bombă, după ce acesta le-a arătat tuturor fanilor săi inelul de logodnă. Ce spune fostul prezentator de televiziune despre cele petrecute după recunoașterea orientării sale, după decizia de a se muta în Germania, dar și despre cel care-i va fi soț?

Răzvan Botezatu, detalii despre logodnicul său

Răzvan Botezatu și-a găsit în sfârșit fericirea. După ce și-a recunoscut public orientarea, s-a mutat în Germania și a început o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul care l-a și cerut în căsătorie. Fostul prezentator de televiziune a dezvăluit acum, pentru wowbiz.ro, că este fericit și că nu regretă nicio secundă răspunsul afirmativ la cererea în căsătorie.

Mai mult decât atât, a recunoscut că zvonurile care arată că s-a căsătorit deja sunt false, pentru că el și viitorul soț nu au trecut pe la ofițerul stării civile. Răzvan l-a descris pe partenerul său ca fiind un om mai matur decât el, foarte bine educat, dar și foarte discret. Fostul moderator ar dori să-l prezinte lumii, dar logodnicul lui nu dorește nici în ruptul capului să renunțe la intimitatea sa.

Răzvan Botezatu, primele declarații după ce le-a arătat tuturor verigheta. Cum îl descie pe viitorul soț?
Răzvan Botezatu, primele declarații după ce le-a arătat tuturor verigheta. Cum îl descie pe viitorul soț?

Cum îl descrie pe viitorul soț?

„Nu ne-am căsătorit, cel puțin nu cu acte. Dar, trebuie să spun că mă simt ca și când aș fi căsătorit cu el. Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției. Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic. Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el”
Răzvan Botezatu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI