Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie. Primele imagini cu iubitul fostului prezentator TV și cu inelul de logodnă

Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie. Primele imagini cu iubitul fostului prezentator TV și cu inelul de logodnă
El este noul iubit al lui Răzvan Botezatu? Cum s-au dat de gol FOTO

Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie de iubitul său. Iată primele imagini cu iubitul fostului moderator de televiziune! Acesta este în culmea fericirii și se pregătește intens de ziua cea mare.

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubit

Răzvan Botezatu se însoară cu cel lângă care a reușit în cele din urmă să-și găsească liniștea și fericirea. Fostul moderator a fost cerut în căsătorie recent. După momentul intim, acesta a făcut totul public, pentru ca internauții să se bucură aletărui de el și pentru a afla cum este viața sa departe de România.

Fanii săi știau că totul merge din ce în ce mai bine în Germania, țară în care s-a mutat deja de o bună perioadă de timp, dar nu credeau că un astfel de eveniment avea să vină chiar atât de repede în viața sa. Astăzi, Răzvan a făcut publică prima imagine cu inelul. Mai apoi, a postat o fotografie cu el și logodnicul său sărutându-se. „Am fost cerut în căsătorie”, a fost mesajul lui Răzvan.

Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie de iubit
Răzvan Botezatu a fost cerut în căsătorie de iubit

„Nu vreau ca generația de mâine să trăiască în confuzie”

Fanii lui Răzvan Ciobanu l-au încurajat extrem de tare și i-au dorit numai bine. Pe lângă felicitări, și-au făcut loc și comentariile negative care criticau vehement alegerile intime ale fostului moderator.

„Să fiți fericiți! Păcat că te-ai născut într -o țară unde încă oamenii mai au mult până departe! În România, veți fi mereu stigmatizați, deși bipezii ăștia își permit zilnic să bată femei/să omoare animale/să insulte/să distrugă tot în jurul lor”, “ Oameni buni, ce tot îl felicitați? Astea sunt greșeli genetice. Să facă ce vor ei în dormitor ,dar nu încurajați căsătoria, că mai aveți și voi pe acasă copii, nepoți!!!! Nu mă înțelegeți greșit. Pe mine nu mă deranjează, dar nici nu vreau că generația de mâine să trăiască într-o confuzie. Poate mai citim Biblia, codul familiei”, au fost doar câteva din comentariile internauților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI