Răsturnare de situație: Monica Gabor nu s-a împăcat cu Mr. Pink! Dar am aflat de ce se pozează mereu cu fiul acestuia

Răsturnare de situație: Monica Gabor nu s-a împăcat cu Mr. Pink! Dar am aflat de ce se pozează mereu cu fiul acestuia
Monica Gabor lucrează pentru Mr. Pink, chiar dacă s-au despărțit

Monica Gabor și-a reluat viața în America, dar fără Mr. Pink, cu care nu s-a împăcat. Ține însă legătura și se află în relații foarte bune cu el. Românca a rămas angajată la firma afaceristului chinez și are grijă de Anthony, băiețelul miliardarului.

Monica Gabor nu s-a împăcat cu Mr. Pink

În ciuda faptului că s-a întors în America după escapada petrecută alături de Ramona Gabor în Grecia și apoi în Dubai, românca e singură. Zvonul cum că Monica Gabor s-ar fi împăcat cu Mr. Pink s-au dovedit, ulterior, a nu fi adevărat.

Se pare că frumoasa româncă a rămas în continuare angajată la firma lui Mr. Pink. Printre îndatoririle acesteia, Monica Gabor trebuie să aibă grijă și de fiul pe care afaceristul chinez îl are cu altă femeie. Numele lui este Anthony și se înțelege de minune atât cu Monica, cât și cu Irinuca, fiica pe care aceasta o are cu Irinel Columbeanu.

Profa de engleză pentru afacerea lui Mr. Pink

Monica Gabor s-a instalat cu fiica ei, Irina, în apartamentul din Beverly Hills. Acesta a fost achiziționat printr-una din companiile asiaticului la care ea era acționară, de unde românca nu-și mutase niciun bagaj înainte de a pleca în vacanță. Mai mult, aceasta a rămas angajată la firma fostului iubit și, potrivit unei personae apropiate ei, predă engleza și la o școală frecventată de cetățeni imigranți.

În plus, Monica intenționează să-și deschidă propria afacere, după câteva încercări eșuate. Aflată în America, ea și-a mai încercat norocul și-n domeniul vestimentar, dar fără prea mare success, nereușind să impună pe piață produsele ”Lhamo”.

Apoi, Monica a încerat să dezvolte o platformă online, ”igolive”, în genul Facebook-ului, doar că investiția nu făcea decât să acopere cheltuielile. Românca s-a ocupat, totodată, de promovarea buturii energizante a lui Mr. Pink, aflându-se la baza organizării evenimentelor cu staff, la are au articipat vedete de talie internațională.

Mr. Pink, afectat de pandemie

Fostul iubit, milionarul chinez Mr. Pink, de care s-a despărțit la începutul verii, o apreciază în continuare, iar Moni a rămas unul dintre oamenii săi de încredere.

”Nu este exclusă chiar o împăcare. Monica petrece timp mult cu Antonhy. E foarte atașată de el, la fel și Irina. Mr. Pink a fost afectat de pandemie, a fost nevoit să-și petreacă mult timp în China, dar atunci când se află în America, băiatul său stă mai mult pe la Monica”, ne-a spus o persoană apropiată vedetei noastre autohtone, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Monica Gabor a fost extrem de bucuroasă să constate că acesta nu a uitat-o și îi zice în continuare ”mamă”, deși ea de multe ori i-a atras atenția că există doar o singură persoană căreia să-i spună așa, mai precis cea care i-a dat viață.

Irina s-a întors la școală

În ceea ce o privește pe fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, aceasta s-a întors la școală, în America, după ce în luna iunie a absolvit cu brio clasa a opta. Irina este unul dintre cei mai buni copii la învățătură și vorbește perfect engleza și are o mulțime de activități exra-școlare.

”Pentru ea, Monica a rămas în America. Cel mai mult o interesează viitorul Irinucăi pe care, în România, nu o mai așteaptă mare lucru”, a mărturisit pentru impact.ro o persoană apropiată Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu suferă de dorul fiicei sale

La rându-i, Irinel Columbeanu spune că-i e dor de fiica sa, pe care speră să o vadă curând.

“Îmi doresc să o văd pe Irina, normal, îmi este dor de ea. Aștept să vină în România! Vorbesc des cu ea, noi ne spunem multe unul altuia. Ultima dată mi-a zis că merge la școală, a început școala, este bine și cam atât”, ne-a declarat, recent, Irinel Columbeanu.

Cât despre despărțirea fostei sale soții de Mr. Pink, afaceristul român a fost cât se poate de sărac în declarații.

”Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier aici, Monica este o femeie foarte temperamentală”, declara fostul soț al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, referindu-se la sitația aceseia după despărțirea de Mr. Pink. Ei bine, fostul om de afaceri de la Izvorani a avut și de această dată dreptate.

Urmăriți Playtech.ro și pe