Monica Gabor, imagini spectaculoase cu casa din Malibu. A ținut neapărat să le arate fanilor ce are în grădină

Monica Gabor, imagini spectaculoase cu casa din Malibu. A ținut neapărat să le arate fanilor ce are în grădină
Monica Gabor, imagini spectaculoase cu casa din Malibu.

Monica Gabor trăiește pe picior mare și acum le-a dezvăluit fanilor imagini spectaculoase cu vila din Malibu, California, dar a oferit și o priveliște panoramică pe Instagram cu imensa curte.

Monica Gabor, imagini spectaculoase cu casa din Malibu

Monica Gabor s-a întors recent la Mr. Pink în locuința lor din Malibu, după ce a petrecut o lună de zile departe de acesta și de fiul său, plimbându-se prin Dubai și Grecia, în compania surorii ei stabilite în Dubai, Ramona Gabor.

Monica Gabor se bucură de o viață de lux în Malibu, iar priveliștea oferită pe Instagram cu curtea casei este absolut încântătoare. Vedeta are palmieri, un lămâi cu fructe, dar și alți pomi ornamentali. De asemenea, prin iarba tunsă mai sălășluiesc și diverse figurine, care înfrumusețează spațiul. Florile viu colorate dau un aer proaspăt spațiului.

Plecarea Monicăi Gabor la sora sa au generat multe discuții, una dintre ele fiind că cei doi s-ar fi despărțit. Oricum ar fi stat situația la momentul respectiv, cert este că au ieșit la iveală mai multe amănunte despre relația celor doi. Se pare că fiecare acțiune a Monicăi era atent monitorizată de iubitul ei, iar relația dintre ei era una restrictivă, potrivit spuselor unor apropiați ai acestora, pentru Playtech.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”.

Imediat după ce a revenit în locuința din Malibu, Monica Gabor s-a fotografiat alături de Anthony, fiul lui Mr. Pink dintr-o altă relație. Monica Gabor și Mr Pink au o relație de zece ani.

Ce meserie are Monica Gabor în America

Monica Gabor este însă independentă financiar, s-ar putea spune, deoarece are o meserie în America. Cel care a spus cu ce se ocupă aceasta a fost chiar fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață.

Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: am venit acasă și am jumulit-o eu! Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu pentru Spynews.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe