Monica Gabor vrea să se împace cu Mr. Pink?! Gestul subtil pe care l-a făcut vedeta

Monica Gabor vrea să se împace cu Mr. Pink?! Gestul subtil pe care l-a făcut vedeta
Monica Gabor, surprinsă în compania fiului fostului partener

Vestea că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink a surprins pe toată lumea, dar se pare că vedeta își dorește să se întoarcă în brațele afaceristului. Aceasta a făcut un gest subtil, dar fanii s-au prins imediat că totul are legătură cu următoarea mișcare a sa.

Monica Gabor, gest incredibil. Cum a fost surprinsă

Monica Gabor a fost extrem de ocupată în ultima perioadă. Aceasta a plecat în vacanță alături de sora ei, Ramona Gabor, în Mykonos, unde s-a distrat pe cinste. Ea a hotărât să șteargă toate fotografiile cu Mr. Pink din mediul online și a mers în Dubai, unde s-a reunit și cu Alina Gabor.

Acum, vedeta s-a întors în SUA, așa că mulți sunt curioși de ce o să facă, mai ales pentru că pe aceasta nu o mai leagă relația cu Mr. Pink. Totuși, fosta doamnă de la Izvorani nu l-a uitat pe fiul său vitreg, Anthony, așa că nu se gândește de două ori în momentul în care își dorește să petreacă timp cu băiatul.

Monica Gabor se gândește la o împăcare cu Mr. Pink?

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a decis să îi pregătească o surpriză băiatului, așa că a mers în parcul de distracții. Cei doi au petrecut mult timp în locul respectiv, semn că Monica Gabor are grijă să nu îi lipsească nimic micuțului, intrând ori de câte ori are ocazia în rolul de mamă vitregă.

Vedeta și-a ținut fanii din mediul digital la curent cu activitățile sale, așa că toți au putut să vadă cât de tare s-a distrat alături de fiul afaceristului chinez.

Nu se știe încă dacă aceasta o să îi mai ofere o șansă fostului partener, Mr. Pink, dar este clar că nu își dorește să renunțe la legătura specială pe care o are cu Anthony, potrivit Spynews.

Ce face Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Dezvăluiri inedite

Monica Gabor locuiește momentan într-un apartament din Beverly Hills, achiziționat printr-o companie a fostului partener, alături de fiica ei, Irina. În respectivul imobil aceasta mergea de fiecare dată când copilul său venea în vizită, înainte de a se stabili în America.

După despărțirea de afaceristul chinez, fosta doamnă de la Izvorani trăiește din economii, dar nu își dorește să rămână totul așa. Aceasta vrea să devină o cunoscută femeie de afaceri, mai ales pentru că are tangențe cu acest domeniu și vrea să ajungă pe culmile succesului peste Ocean.

Urmăriți Playtech.ro și pe