07 feb. 2021 | 14:23

Răsturnare de situație la petrecerea Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, după 23:00

Monden
Răsturnare de situație la petrecerea Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, după 23:00
Răsturnare de situație la petrecerea Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost printre vedetele criticate că nu au ținut cont de regulile de distanțare socială impuse în timpul pandemiei de COVID-19. Vedeta a participat la o petrecere la care a cântat Adi Minune, iar blondina a filmat totul și a urcat imaginile pe Instagram.

Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat Bianca Drăgușanu și Adi Minune

Se pare că petrecerea vedetelor a fost întreruptă de forțele de ordine. Botezul cu ocazia căruia s-au încălcat toate regulile și măsurile de protecție anti-COVID-19 a fost oprit brusc de oamenii legii.

Mai multe persoane au fost amendate, iar petrecerea s-a încheiat brusc.

Totuși, Bianca Drăgușanu sau Adi Minune nu sunt singurele celebrități care au petrecut în plină pandemie. Oamenii legii au primit un apel la 112, după care au făcut descinderi la un club care era deschis, împotriva recomandărilor și reglementărilor pe timp de pandemie mondială.

În acel club se aflau Antonia, Alex Velea, Puya, dar și alte vedete din showbizul românesc.

Distracția s-a încheiat la ora 2:00, atunci când oamenii legii au venit și au aplicat mai multe amenzi. În club erau, la acel moment, 32 de persoane, care au fost legitimate și amendate cu suma de 500 de lei.  Organizatorul petrecerii a primit o amendă de 2000 de lei.

Vedetele din România, petreceri în plină pandemie

Și alți artiști celebri de la noi au participat la petreceri cu mai mulți oameni, asta deși pericolul răspândirii COVID-19 a fost explicat și au fost impuse măsuri de siguranță.

Printre ele se numără și Delia, care a împlinit de curând 39 de ani și a sărbătorit alături de prietenii ei.

De altfel, polițiștii au aplicat, de la începutul pandemiei, amenzi uriașe pentru nerespectarea distanțării sociale și organizarea de petreceri. Cu toate că în România sunt impuse măsuri menite să diminueze riscul răspândirii virusului Sars-COV-2, oamenii au organizat nunți și botezuri în plină pandemie, fără să țină cont de pericolul la care se supun atât ei, cât și invitații lor.

În această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Pentru siguranța tuturor, autoritățile recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid 19.

Și Dan Bittman a dat o petrecere secretă în plină pandemie

Dan Bittman, Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu s-au numărat printre persoanele care nu au ținut cont de regulile impuse în vreme de pandemie. Cei trei au petrecut într-un pub din Centrul Vechi, cel mai probabil unul dintre localurile deținute de Mugur Mihăiescu.

De altfel, Dan Bittman a fost unul dintre cei mai fervenți critici cu privire la măsurile impuse de autorități. El a creat o adevărată furtună în mediul online, după ce a declarat că nu crede în COVID-19 și că totul este o conspirație.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, a fost doar una dintre declarațiile scandaloase făcute de artist.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro