Delia, poveste nebună cu Edi Iordănescu. Ce filmulețe interzise minorilor au apărut în public

Delia, poveste nebună cu Edi Iordănescu. Ce filmulețe interzise minorilor au apărut în public
Din trecut. Despre filmulețele cu Delia și Edi Iordănescu din intimitate

Despre Delia se aud numai lucruri bune. Este una dintre cele mai mari vedete feminine ale muzicii ușoare românești, dar trecutul este cel care i-a dat șanse să fie astfel. Pe lângă talentul incontestabil, norocul ei a fost că, la un moment dat, a fost luată sub aripa ocrotitoare a lui Nicu Gheară, care la vremea respectivă încerca să ia cât mai mulți cântăreți să-i ajute. Atunci, i-a oferit Deliei piesa ”Parfum de fericire”, cea cu care a revenit în atenția fanilor după destrămarea trupei ”N&D”.  „Aș vrea să-mi dai o noapte de iubire/Aș vrea să-mi dai parfum de fericire/ O noapte lângă tine aș vrea să-mi dai”, sunt câteva versuri. Iar bărbații i-au oferit mai multe nopți de iubire. Pe lângă debutul în cariera solo, artista și-a făcut intrarea în cercurile de fotbaliști, dar și în preajma băieților de Dorobanți. Delia s-a iubit cu Edi Iordănescu, fiul antrenorului de fotbal Anghel Iordănescu.

Povestea nebună a Deliei cu Edi Iordănescu, pusă sub lupă. Detalii despre filmulețete interzise minorilor apărute în presa de scandal

Fiu de general, dibaci și mare iubitor de femei faimoase, la ceva timp de despărțirea de Delia i-a făcut unul dintre ”cele mai frumoase cadouri”. Imagini dintr-un filmuleț în care solista îi arata partenerului atuurile sale fizice au apărut în presa de scandal.

De altfel, vedeta nu a fost discretă cu viața ei personală și nici nu ne-a privat de gesturi tandre în public cu bărbații cu care s-a iubit. Așadar, momentul când a apărut acest filmuleț nu a fost deloc surprinzător, doar că notorietatea ei crescândă i-a dat o greutate mare din punct de vedere mediatic. Nu este însă nimic de condamnat. A fost o simplă înregistrare video din intimitate care a scăpat necontrolată dintr-un calculator.

Reacții

Delia declara la momentul respectiv că nu înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva. O variantă este că cineva s-a lăudat cu el și a ajuns în vestiar de unde s-au făcut mai multe copii. Din ce se cunoaște, filmulețul era făcut într-un hotel deținut de Anghelescu senior, dar nu era realizat de junior, deci nici acum nu este clar cine le-a făcut, dar mai ales cine le-a distribuit sau pentru cât le-a distribuit.

„Pe mine mă surprinde foarte tare treaba asta, pentru că e o chestie de acum cinci ani și mi se pare cum ies la iveală tot felul de filmulețe și fotografii pe care nu mi le-am făcut eu”, declara artista.