EXCLUSIV Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Bentley-ul său. Cine i l-a plătit, de fapt

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre Bentley-ul său. Cine i l-a plătit, de fapt
Bianca Dragusanu, adevarul despre noua sa masina

Fostei asistente tv Bianca Drăgușanu îi place să trăiască pe picior mare. Blonda, acuzată de rivala ei, Claudia Pătrășcanu, că ar fi femeie de oraș și că ar trăi pe spinarea bărbaților cu bani, își poate permite orice extravaganță, din veniturile înregistrate cu atelierul de modă, dar și din publicitate. Mai nou, Bianca și-a achiziționat o mașină de lux, din banii ei: ”Mi-am făcut cadou un Bentley. Muncesc mult și merit să mă răsfăț”, a povestit ea, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

“Mi-am făcut cadou un Bentley, în luna decembrie, așa, ca de Crăciun. Muncesc mult și merit să mă răsfăț”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Playtech.ro

Pe lângă frumusețe, Bianca Drăgușanu se poate lăuda și cu bun fler în afaceri, așa că își poate permite o viață luxoasă. Blondina muncește foarte mult și are nenumărate contracte de imagine care îi aduc în conturi sume frumușele de bani, în fiecare lună. Chiar dacă 2020 nu a fost deloc un an bun pentru micii antreprenori, iată că Bianca nu a fost deloc afectată de pandemie, dimpotrivă. Atelierul de modă a mers ca pe roate iar contractele de imagine au apărut pe bandă rulantă. Bianca promovează atât produse de îngrijire, cât și blănuri și bijuterii, fiind una dintre cele mai urmărite persoane publice, pe rețelele sociale. Și, cum după muncă vine și răsplata, blonda a decis să-și facă singură un cadou binemeritat, care să o motiveze în viitor:

“Mi-am făcut cadou un Bentley, în luna decembrie, așa, ca de Crăciun. Muncesc mult și merit să mă răsfăț”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Are în garaj două mașini de fițe, în valoare de 300.000 de euro

Vedeta este fără doar și toate una dintre cele mai vânate persoane publice, atunci când vine vorba de promovarea unor produse, iar asta se traduce într-o independență financiară greu de egalat. Deși se tot spunea că Bianca duce o viață de huzur pe spatele iubiților, de obicei milionari, iată că blonda le dă tuturor peste nas. Este mai mult decât capabilă să-și facă singură banii, iar sumele sunt de-a dreptul fabuloase. Doar cele două mașini ale blondei însumează peste 300.000 de euro, bani pe care i-a câștigat singură, fără ajutorul nimănui. Este mândra posesoare a unui Bentley nou-nouț, dar deține și un minunat Mercedes Gle Coupe Amg, la fel de fițos ca noua achiziție.

“Sunt muncitoare și mă dedic în totalitate proiectelor în care mă implic”, ne-a mai povestit frumoasa blondină.

Claudia Pătrășcanu a atacat-o pe Bianca:” Soțul meu zice că are venituri de doar 2.000 de lei, dar are bani pentru vacanțele femeilor de oraș, gențile și hoteluri de lux din Dubai!”

Bianca adoră vacanțele, mai ales atunci când este vorba de o locație cu plajă și soare, unde își poate pune în evidență trupul sculptat la sala de sport. În ultimul concediu a fost alături de mai mulți prieteni, printre ei numărându-se și Gabi Bădălău. La aflarea vești, Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi, a luat foc:

”Înainte de plecarea tatălui copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu ei în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nicio problemă. Se va descurca în instanță și pe acest plan. Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma în mintea lui să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 de lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai”, a spus Claudia Pătrășcanu. Ce zice Gabi despre Bianca? ”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus el, pentru spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI