Răsturnare de situație la Burlacul 2021. Ce s-a întâmplat cu Andi Constantin, la scurt timp după finală

Răsturnare de situație la Burlacul 2021. Ce s-a întâmplat cu Andi Constantin, la scurt timp după finală
Andi Constantin, decizie radicală după Burlacul. Ce a făcut, de fapt

Încurcate sunt căile Burlacului! Nimeni nu se aștepta ca Andi Constantin să ia o decizie șocantă la puțin timp după finala show-ului în care a apărut pentru a găsi o femeie. Multe domnișoare au suspinat după acesta, așa că anunțul făcut a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ce s-a întâmplat cu Andi Constantin după Burlacul 2021. Vești triste

Andi Constantin și-a dorit o relație cu Ana Bene, o domnișoară pe care a întâlnit-o în emisiunea în care a fost protagonist, dar fanii lui o să fie supărați să afle că relația lor nu a avut succes. La puțin timp după finală, cei doi s-au despărțit și au mers pe drumuri separate.

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca Andi Constantin să își găsească aleasa. După ce vedeta de la Antena 1 a decis să plece din show-ul extrem de iubit de telespectatori cu Ana Bene, nu totul a mers așa cum a sperat.

Din păcate, aceștia s-au despărțit, dar au rămas în relații bune. Anunțul a fost făcut chiar de fosta ispită de la ‘Insula iubirii’.

„Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere.

Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult.

Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

Ce spune Ana Bene despre experiența Burlacul: ‘A fost o continuă provocare’

Chiar dacă nu și-a întâlnit marea iubire în show, Ana Bene nu regretă faptul că a participat în emisiune și a avut o relație de scurtă durată cu Andi Constantin.

Tânăra a susținut că experiența a făcut-o să se schimbe și să se dezvăluie în fața publicului.

„A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea.

A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem.

Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show.

Aș putea spune că am devenit o persoană recognoscibilă, publică, lucru pe care l-am acceptat în ultima perioadă, deși până la această experiență tendința mea era de conservare și de a sta mereu în umbră și nu în centrul atenției celor din jur.”, a zis și Ana Bene pentru sursa menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI