Cine a fost marea câștigătoare de la Burlacul. Ea a reușit să îi fure inima lui Andi Constantin

Cine a fost marea câștigătoare de la Burlacul. Ea a reușit să îi fure inima lui Andi Constantin
Cine a fost marea câștigătoare de la Burlacu

Burlacul 2021 a ajuns la final, iar râvnitul Andi Constantin și-a găsit aleasa. El a avut o misiune dificilă și a trebuit să găseaască o femeie care să fie exact pe placul lui, din toate punctele de vedere.

Cine a fost marea câștigătoare de la Burlacul

Se pare că a făcut-o, iar cea care a reușit să îi cucerească inima este Ana Bene. Frumoasa a câștigat Burlacul 2021 și a reușit să ajungă la inima lui Andi, prin naturelețea și caracterul de care a dat dovadă.

Înainte de a alege câștigătoarea concursului, Andi Constantin a dezvăluit că ar vrea să își întemeieze o familie.

”Faptul că am împlinit 30 de ani pe data de 1 mai. Glumesc, bineînțeles! Am zis că nu o să fac vreodată acest pas până nu consider că sunt destul de matur să știu că am o responsabilitate enormă față de viitoarea mea familie și că pot să le ofer totul.

Și cred că, în jurul vârstei de 30 de ani, un bărbat se maturizează și poate fi un provider pentru familia lui”, a spus Andi Constantin pentru viva.ro.

”Mă las ghidat de ceea ce simt, pentru că despre asta cred eu că este viața: să te lași condus de sentimente.

Nu ai cum să greșești atunci când alegi să îți urmezi instinctul sau inima. Ajungem să regretăm peste ani ceea ce nu am făcut, nu ceea ce am făcut cu toată inima, chiar dacă uneori greșim în alegerile noastre”, a mai spus Burlacul.

Cine este Ana Bene, câștigătoarea Burlacul 2021

Ana Bene are 35 de ani și este din Cluj. Este o femeie independentă, care are propria afacere. Frumoasa brunetă a trecut printr-o nîncercare dificilă în urmă cu mai mulți ani, când a suferit de cancer la sân.

„Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani”, i-a spus Ana Bene lui Andi Constantin.

Tot ce s-a întâmplat în emisiune l-a surprins și l-a impresionat pe Andi. Despre Ana, el a spus că i se pare un om cu poveste, iar caracterul ei este unul puternic.

„Mi-a povestit că a avut cancer, cuvântul în sine este unul foarte greu, dar cum l-a spus ea blând și cald, mi s-a părut că a depășit cu mult acel moment. A învins boala, în același timp și frica produsă de acea boală.

Oamenii aceștia, care au de spus o poveste și au depășit acea etapă în viața lor, mie îmi plac! Îmi plac pentru că viața nu este lapte și miere, experiențele alea te ajută pe tine ca om să-ți clădești un caracter mai puternic și îți dă o siguranță de sine”, a mărturisit Andi Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI