Răsturnare de situație între George Burcea și Viviana Sposub. Reacția care schimbă totul

Răsturnare de situație între George Burcea și Viviana Sposub. Reacția care schimbă totul
George Burcea și Viviana Sposub și paradisul amoros

În plin divoț cu Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub și-au început relația. Mare dragoste între cei doi, delcarații și chiar se vorbea de o verighetă. Numai că în paradisul celor doi separe că s-au cam adunat nori negrii.

George Burcea și Viviana Sposub și paradisul amoros

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor la show-ul ”Ferma”; difuzat de PRO TV, Nu a durat mult și cei doi au format un nou cuplu în showbiz-ul românesc. În plin scandal de divorț cu Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună și apropiați ai cuplului, vorbeau chiar și de o verighetă.

Numai că paradisul amoros  al celor doi pare-se că se zdruncină. Unul dintre colegii de platou, de la ”Ferma”, actorul Paul Diaconescu spunea că nu crede în relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, fiind doar una de conjunctură și că se va destrăma la fel de repede cum a început.

”Îmi pare așa un cuplu de joc, au niște emoții, niște nevoie de susținere, de un prieten, de un ajutor. Dar cred că este doar de conjunctură și, odată ce contextul va fi altul, nu o să mai fie niciun cuplu”, a declarat Paul Diaconescu.

Cei doi spun că se iubesc

Deși nu prea este bine văzut acest nou cuplu, cei doi spun că se iubesc cu adevărat. Imediat după aflarea veștii despre relația lor, George Burcea declara public că nu și-ar fi propus o nouă relație, mergând la ”Ferma”, ci că s-a întâmplat pur și simplu.

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platoul de filmări de la concursul ”Ferma”, și la finalul filmărilor cei doi erau deja un cuplu îndrăgostit nevoie mare.

”Nu a fost scopul meu să vin aici și să mă îndrăgostesc și să expun povestea. Ceea ce s-a întâmplat a fost așa… Eu sunt George Burcea, m-am îndrăgostit de fata asta”, mărturisea actorul.

În același context și noua sa parteneră, Viviana Sposub făcea declarații despre relația dintre ei. Nu a ascuns faptul că într-adevăr se iubesc și își fac deja planuri de viitor. De altfel, la fnalul filmărilor cei doi s-au și mutat împreună.

”A contat foarte mult pentru mine. Într-un context de acest gen, e important să ai pe cineva pe care să te poți baza, cu care să poți vorbi, cu care să poți împărtăși fricile tale, trăirile tale, gândurile, așteptările, tot. E un sentiment frumos și faptul că e reciproc e și mai bine”, declara Viviana Sposub.

Urmăriți Playtech.ro și pe