Răsturnare de situație în tragedia de la Arad. Tatăl fetiței găsită moartă și incendiată a aflat cu stupoare că mama deja a îngropat-o

Răsturnare de situație în tragedia de la Arad. Tatăl fetiței găsită moartă și incendiată a aflat cu stupoare că mama deja a îngropat-o
Tatăl fetiței ucisă la Arad a venit din străinătate să-și îngroape fiica, însă a aflat că aceasta fusese deja îngropată

Tatăl biologic al fetiței ucisă și incendiată a venit din străinătate să-și îngroape copilul, însă a aflat că mama acesteia a îngropat-o deja. Tatăl este de părere că femeie ar trebui decăzută din drepturile părintești.

Situație scandaloasă în tragedia de la Arad

Tatăl copilei s-a întors din străinătate să-și îngroape fetița, însă află de la presă că, peste weekend, mama deja a îngropat-o, cu toate că pe rol există dosar depus pentru substituire acord înhumare în Buzău, deoarece în Arad nu avea nicio rudă.

Bărbatul a așteptat timp de o săptămână să-i poată lua trupul de la morgă. În opinia lui, mama fetei ar trebui decăzută din drepturile părintești. În momentul de față, tatăl așteaptă decizia judecătorilor.

Acesta va începe curând demersurile de tragere la răspundere a celor care nu l-au anunțat să-și poate conduce copilul pe ultimul drum, la cimitir. În momentul în care a aflat că fiica sa a fost ucisă, bărbatul a fost copleșit de durere.

„Nici eu nu mai ştiu ce să spun, sunt copleşit de durere. Nu am vorbit cu nimeni până la ora actuală, nici cu mama fetei. Nu ştiu nimic, sunt în şoc, nu ştiu ce să explic, ce să spun. Nu am sunat încă la autorităţi, pentru că nu ştiu ce să îi întreb. Am auzit aşa multe încât nici aer nu mai am”, a declarat tatăl, la un post de televiziune. 

Primele declarații ale criminalului

În urmă cu câteva zile, criminalul Antoniei a fost însoțit de mascați la locul unde a avut loc crima, pentru a reconstrui întregul traseu parcurs, până la locul unde a ascuns-o și a incendiat-o pe fetiță. Acesta a povestit exact ce s-a întâmplat și a recunoscut că se afla sub influența unor substanțe interzise.

”Regret ce am făcut, mi-aș da și viața să o aduc înapoi pe Antonia, am iubit-o atât de mult! Eram poate influențat de droguri, n-a fost cu intenție, regret ce am făcut!”, le-a spus tânărul procurorilor.

De asemenea, bărbatul a cerut să o vadă pe mama fetiței, pentru prima dată de la comiterea crimei. Potrivit avocatei care o reprezintă pe mama fetiței, femeia nu a întrebat de criminal. Cu toate acestea, a precizat că și-ar dori să îl vadă pentru a-i explica de ce a omorât-o pe fetiță.

”Mama nu a întrebat de criminal. În schimb inculpatul a întrebat de Sabrina, a solicitat să vină la arestul IPJ. I-am comunicat acest aspect clientei mele și mi-a spus că, la un moment dat, va dori să stea de vorbă cu el, să afle de ce și cum i-a omorât fetița”, a declarat Oana Lăzărescu, avocatul mamei fetiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI