Răsturnare de situație în scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ce a făcut actrița

Răsturnare de situație în scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard. Ce a făcut actrița
Johnny Depp vs. Amber Heard, procesul anului 2022

Victoria în sala de judecată a lui Johnny Depp asupra fostei soții Amber Heard era una previzibilă. Cu toate astea, a fost privită de experții în drept nu doar prin prisma răsturnărilor de situație din sala de judecată. Aceștia au încercat să vadă totul și pentru implicațiile mai largi. Inclusiv cele pe care verdictul juriului le-a avut în lumea largă. Dar, presa de peste ocean scrie despre o răsturnare de situație în scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Johnny Depp vs. Amber Heard, procesul anului 2022

Anul 2022, dacă ar fi să facem un bilanț, are multe puncte dure. Pe lângă războiul declanșat de Rusia în Ucraina, toate privirle au fost ațintite asupra celui mai răsnuător proces de la Hollywood. Amber Heard și-a acuzat fostul soț, celebrul actor Johnny Depp de mai multe abuzuri. Astfel, procesul a ajuns să fie cel mai important eveniment al anului.

Dar, după un proces care a durat șase săptămâni, juriul a constatat că Heard l-a defăimat pe fostul ei soț într-un articol de opinie din Washington Post. Tot atunci s-a stabilit că actrița a acționat cu rea intenție, prezentându-l ca fiind un agresor domestic. Prejudiciul, a spus Depp, l-a costat milioane de dolari și roluri principale după decenii ca actor de primă mână.

Jurații i-au acordat 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. Toate aceste decizii au fost imediat reduse de judecător la plafonul legal de 350.000 de dolari din Virginia.

Heard, la rândul ei, a primit un verdict de 2 milioane de dolari pentru defăimare, după ce unul dintre avocații lui Depp a acuzat-o că a creat o farsă care a inclus înscenarea unei scene prin care a distrus un apartament și a vărsat vin pentru a-l face pe actorul din „Pirații din Caraibe” să pară vinovat de violență.

Experții juridici, printre care Greg Smith, un avocat proeminent în domeniul civil din Los Angeles și Texas, care a adunat zeci de milioane de dolari în verdicte civile, au declarat că Depp a fost găsit vinovat de defăimare deoarece procesul nu a prezentat nicio dovadă reală pentru a apăra acuzația de farsă.

Dar, conform presei americane, a apărut o răsturnare de situație în scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard.

Actrița atacă sentința juraților

Potrivit Wshington Post, Amber Heard a anunțat joi o instanță din Virginia că va face apel la sentința de 10,35 milioane de dolari pe care a fost obligată să o plătească fostului soț Johnny Depp.

Avocații lui Heard au depus o notificare de apel la Fairfax County Circuit Court. Documentul notifică Curtea de Apel din Virginia că Amber Heard intenționează să facă apel la sentință, precum și la hotărârile pe care judecătorul le-a luat după verdict, inclusiv respingerea cererii lui Heard de anulare a verdictului și de respingere a procesului sau de dispunere a unui nou proces.

„Credem că instanța a făcut erori care au împiedicat un verdict corect și echitabil, în concordanță cu Primul Amendament. Prin urmare, vom face apel la verdict.

Deși suntem conștienți că depunerea de astăzi va aprinde focurile pe Twitter, există măsuri pe care trebuie să le luăm pentru a asigura atât echitatea, cât și justiția.”, a declarat un purtător de cuvânt al actriței într-un comunicat.

Deși experții nu dau șanse acestei intenții, actrița speră să reușească anularea deciziei inițiale a juraților. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și când va avea loc înfățișarea în fața magistraților din Fairfax.

Urmăriți Playtech.ro și pe