Gestul fabulos făcut de avocata lui Johnny Depp într-un avion. Toți au aplaudat-o în picioare

Gestul fabulos făcut de avocata lui Johnny Depp într-un avion. Toți au aplaudat-o în picioare
Avocata actorului Johnny Depp este eroina in America

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard a făcut înconjurul lumii. Cele două vedete și-au adus acuzații grave, printre care violență domestică, dar instanța americană i-a dat dreptate doar celebrului actor. Procesul de defăimare de mai multe milioane de dolari nu pare că s-ar fi încheiat complet, deoarece fosta soție a lui Depp a atacat decizia judecătorilor. Între timp, avocata actorului face furori în SUA.

Numele lui Johnny Depp, din nou în centrul atenției

Într-o ședință scurtă, vineri dimineață, în sala de judecată din Fairfax, VA, o hotărâre definitivă în procesul civil, care s-a terminat la 1 iunie, a fost prezentată și introdusă în dosar. Avocata lui Amber Heard, Elaine Bredehoft, a căutat să stabilească un program de informare pentru clienta ei. Bredehoft a fost înștiințată că, dacă dorește să facă apel la verdictul juriului format din șapte persoane, va trebui să depună moțiuni la instanță.

La începutul acestei luni, Johnny Depp a primit despăgubiri de 15 milioane de dolari în cazul său de defăimare cu Amber Heard. Suma acordată a fost aproape imediat redusă la 10,35 milioane de dolari, în conformitate cu limitările de daune punitive ale statului Virginia. Deși ambii au participat la întregul proces de șase săptămâni, nici Depp, nici Heard nu au fost vineri în sala de judecată din Virginia. Reiterând ceea ce a spus public în ultimele săptămâni, avocata Elaine Bredehoft a precizat că Heard va face apel la verdict, deoarece actrița nu are bani pentru a-i plăti daune lui Depp.

Avocata actorului a impresionat America

De cealaltă parte, cea care l-a apărat pe celebrul actor american în proces face senzație în SUA. Camille Vasquez a devenit cunoscută după modul profesionist în care a gestionat scandalul dintre clientul ei, Johnny Depp, și Amber Heard. Recent, avocata a ajuns din nou în atenția publicului. Femeia a ajutat alt bărbat, dar în circumstanțe total diferite.

Gestul făcut în avion i-a dus și mai multă faimă

Camille Vasquez este vedetă în America datorită procesului lui Johnny Depp. De curând, avocata s-a aflat într-un avion al companiei American Airlines, când, la un moment dat, un pasager (care umbla pe culoar) s-a împiedicat. În urma căzăturii, bărbatul s-a lovit destul de tare la cap. Vasquez a văzut toată faza și a intervenit chiar mai rapid decât personalul navigant.

Având în vedere că unele companii aeriene americane permit utilizarea telefonului mobil în timpul zborului, Camille Vasquez și-a sunat cumnatul, medic de meserie, și i-a cerut acestuia instrucțiuni. Mai mult, paza ei de corp și-a scos ceasul smart și i l-a montat victimei pe braț, pentru a-i monitoriza pulsul.

Potrivit TMZ, însoțitorii de bord au felicitat-o pe celebra avocată, spunându-i că este o veritabilă „Wonder Woman” (personaj de benzi desenate și film, supereroina „Femeia Fantastică”). În plus, i-au făcut cadou o sticlă de vin și o șampanie.