Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe? Câte sute de milioane de dolari a cerut studioului

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe? Câte sute de milioane de dolari a cerut studioului

Revine Johnny Depp în franciza Pirații din Caraibe?! Actorului de renume mondial i s-ar fi oferit o sumă de bani impresionantă pentru a reveni în rolul căpitanului Jack Sparrow. Reprezentanții Disney „speră” că artistul îi va ierta pentru concedierea din anul 2018, a informat o sursă sub protecția anonimatului.

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe?!

De ani de zile, fanii francizei Pirații din Caraibe cer revenirea lui Johnny Depp în rolul căpitanului Jack Sparrow. Aceștia au susținut că afirmațiile actriței Amber Heard, potrivit cărora bărbatul ar fi un „bătăuș de soții”, nu sunt adevărate.

Este foarte posibil ca fanii lui Johnny Depp să-și vadă dorința împlinită. Jurnaliștii străini susțin că starul a primit o ofertă de milioane de dolari și câteva „cadouri” pentru a reveni în rolul principal din mult apreciata franciză.

„Disney este foarte interesată să își refacă relația cu Johnny Depp. Au luat legătura cu actorul înainte de procesul său de defăimare împotriva lui Amber Heard. L-au întrebat dacă ar fi interesat să se întoarcă pentru a filma încă unul sau două filme pirat”, a informat o sursă, sub protecția anonimatului.

O persoană din interiorul Disney a susținut, de asemenea, că marele actor ar fi primit și un „cadou de împăcare” din partea studioului. Acesta ar fi fost livrat împreună cu o scrisoare care ar fi putut reprezenta o ofertă oficială, o scuză sau „ceva între ele”, potrivit sursei citate de Daily Express.

„Știu că firma i-a trimis un coș-cadou cu o scrisoare foarte sinceră. Dar nu sunt sigur cum a fost primită”, a declarat sursa Disney, sub protecția anonimatului.

Peste 300 de milioane de dolari pentru rolul din Pirații din Caraibe

Dezvăluirile referitoare la o nouă colaborare între Disney și celebrul actor vin pe fondul unor alte scurgeri de informații. Potrivit lor, compania lucrează la un nou film Pirații din Caraibe, în care Johnny Depp va avea rolul principal. Acesta ar urma să fie axat în mod exclusiv pe căpitanul Jack Sparrow. Iar asta nu e tot.

„Nu este vorba despre un proiect de televiziune. Se pare că înțelegerea este ca Johnny Depp să se întoarcă în rolul lui Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6. Dar și un serial derivat Disney Plus despre primii ani de viață ai Căpitanului Perlei Negre.

Ceea ce vă pot spune este că reprezentanții studioului au redactat deja un proiect pentru un film despre Jack Sparrow. Așa că speră foarte mult că Johnny Depp îi va ierta și se va întoarce în rolul personajului său iconic”, a informat sursa din interiorul Disney.

Compania lucrează la o „înțelegere” în valoare de 301 milioane de dolari, pentru a-l convinge pe artist să revină cât mai repede posibil. La această sumă ar urma să fie adăugată o „donație considerabilă” destinată unui ONG pe care îl va alege Johnny Depp.