Răsturnare de situație în scandalul dintre Alexandra Stan și Tristan Tate. Ce s-ar fi întâmplat între cei doi

Tristan Tate a oferit primele declarații despre scandalul cu Alexandra Stan! Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, dar scurtă, ce a culminat cu fotografii intime ce au făcut înconjurul internetului. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a decis să vorbească despre momentele trăite alături de superba artistă, dar și despre pozele ce au ajuns în presă.

Tristan Tate, dezvăluiri despre relația cu Alexandra Stan. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și cântăreață

Fotografiile intime în care apar Tristan Tate și Alexandra Stan au luat prin surprindere pe toată lumea. În una dintre poze, frumoasa artistă apare topless în brațele controversatului bărbat, semn că au fost extrem de apropiați. Dacă la început s-a zvonit că aceștia au avut o relație ce nu a avut șanse de reușită, iată că Tristan Tate a decis să îndepărteze misterul.

Tristan Tate a mărturisit că a petrecut câteva săptămâni frumoase alături de cântăreața Alexandra Stan și a avut cuvinte de laudă de spus la adresa ei, povestind că aceasta este o persoană minunată și că mereu o să îi fie dor de ea. Ba chiar, fostul Biancăi Drăgușanu a explicat că a trăit lângă blondină cele mai frumoase zile din viața sa.

”Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea.”, a spus Tristan Tate la Antena Stars, citat de wowbiz.ro.

Tristan Tate, dezvăluire uluitoare despre Alexandra Stan: ‘Mi-a frânt inima’

În același timp, Tristan Tate a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre fotografiile intime ce au apărut în presă, negând vehement faptul că el le-ar fi trimis către publicare, mai ales pentru că mai multe persoane dețineau acele imagini, după cum a povestit chiar fostul Biancăi Drăgușanu. Ba chiar, el nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, povestind că frumoasa blondină i-a frânt inima după ce s-a îndrăgostit de ea.

”Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima…”, a adăugat afaceristul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI