09 feb. 2023 | 21:08

Răsturnare de situație în cazul părinților lui Ianis Stoica, jucător la FCSB. Ce se întâmplă, la doi ani de la anunțarea divorțului. EXCLUSIV

Monden
Răsturnare de situație în cazul părinților lui Ianis Stoica, jucător la FCSB. Ce se întâmplă, la doi ani de la anunțarea divorțului. EXCLUSIV
Pompiliu Stoica s-a luptat să-și salveze căsnicia

Părinții jucătorului de la FCSB, Ianis Stoica, n-au putut renunța așa ușor la cei 22 de ani de căsnicie. Problemele dintre Magda și Pompiliu Stoica, apărute din vara anului 2021, par să-și fi găsit rezolvare. Potrivit mărturisirilor unei persoane apropiate celor doi, făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri, aceștia s-au împăcat, iar soția fostului fotbalist, actualmente antrenor, s-a întors acasă.

Pompiliu Stoica s-a luptat să-și salveze căsnicia

Magda și Pompiliu Stoica au stat despărțiți câteva luni bune, iar divorțul lor părea iminent, după mai bine de 22 de ani de căsnicie, în care nimic nu părea să prevestească despărțirea. Problemele au apărut în vara anului 2021, când, potrivit unei surse din anturajul celor doi, Magda ar fi plecat în vacanță peste hotare, fără soț. Și nu singură, ci însoțită:

Pompi a suferit, pentru că o iubea și nu se gândea să ajungă la divorț”, ne-a declarat sursa mai sus-menționată.

Mai mult, după acel episod, al plecării soției, fostul fotbalist a încercat chiar să-și salveze căsnicia.

„S-au iubit mereu”

După luni bune, în care cei doi au stat despărțiți, bruneta mutându-se din casa în care locuia cu soțul său, aceștia au revenit la sentimente mai bune și au realizat că nu pot trăi unul fără altul:

„Magda s-a întors. Ei mereu s-au iubit. Într-o căsnicie mai apar și certuri, neînțelegeri și momente mai puțin plăcute.

Important este că au reușit să-și rezolve problemele și să lase în urmă trecutul”, ne-a mărturisit o persoană apropiată celor doi.

Pompiliu Stoica și soția sa, de două ori părinți

În 2001, Magda și Pompiliu Stoica au fost în culmea fericirii, când pe lume a venit primul lor băiat, nimeni altul decât tânăra speranță a fotbalului românesc, Ianis Stoica, botezat de Lorena Balaci și de Eugen Trică, care au divorțat de mai bine de șapte ani. În urmă cu 13 ani, aceștia au devenit din nou părinți, și tot de băiat.

Cum a ajuns fiul său fotbalist

Fostul fotbalist și-a susținut tot timpul fiul cel mare. să-și urmeze visul, acela de a deveni un fotbalist cunoscut, potrivit mărturisirilor pe care ni le-a făcut:

„Eu l-am dus la Petrolul Ploiești. Avea șase ani. Eu neavând foarte mult timp, după-amiază puteam să merg cu el. Mă retrăsesem la Petrolul, venisem din Rusia și mă duceam cu el. Așa puteam merge eu cu el. Îl însoțeam la meciuri, la turnee, în sală, peste tot.

Am fost și până la Târgu Neamț, la Brașov, Constanța, București, peste tot în țară. La prima participare la un turneu a luat cu echipa un loc onorabil, la următorul s-au clasat în primele trei, iar pe următorul l-au câștigat. După un eșec, dacă mai și pierdea, supărare mare. Dacă nu dădea gol, și mai rău. Și cu mine când juca, la fel… Când a mai crescut pe la 10-11 ani, deja nu mai puteam.

De mic i-a plăcut fotbalul, să câștige și să dea goluri multe, cum o și face. Dacă luați o statistică, de la juniori la seniori, a dat foarte multe goluri, inclusiv la națională. A jucat și mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Odată cu schimbarea antrenorului de la echipa națională, l-a folosit pe alt post și a dat roade, și a rămas acolo. E vorba despre Dan Oprescu”.

De-a lungul carierei sale, Pompiliu Stoica a jucat și la Steaua și a îmbrăcat de opt ori tricoul echipei naționale.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Se CONFISCĂ tot. E ilegal oriunde în România. Anunțul venit azi, 18 mai
Capital.ro
Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări rentabile pentru Berbeci, reuşite excepţionale pentru Balanţe
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
GREEN NEWS a plantat pentru viitor. Acțiune de plantare a sute de copaci în zona Lunca Cetății din București
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro