Un mare fotbalist de la Petrolul Ploiești a murit. Câți ani avea Marcel Catinca

Un mare fotbalist de la Petrolul Ploiești a murit. Câți ani avea Marcel Catinca
Marcel Catinca, fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, a murit

Marcel Catinca, fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, a murit, la vârsta de 56 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului de fotbal la care Marcel Catinca a jucat între 1987 și 1993. Bărbatul se lupta de mai mult timp cu o boală la ficat.

Marcel Catinca, fostul atacant al echipei Petrolul Ploiești, a murit

„O veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1987 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Pe această cale, FC Petrolul Ploiești își exprimă întreaga compasiune și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Odihnește-te în pace, Marcel Catinca”, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a clubului Petrolul Ploiești.

Marcel Catinca
Marcel Catinca

Marcel Catinca a jucat la Petrolul Ploiești în perioada 1987 – 1993 ca atacant, fiind golgheterul echipei. Prin golurile sale, echipa a reușit calificarea în Cupa UEFA Intertoto și Cupa UEFA, unde a întâlnit prestigiosul club belgian Anderlecht.

În 1993 a ajuns la FC Brașov, unde a jucat un singur meci, apoi a plecat la echipa de ligă secundă Dacia Unirea Brăila. După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, Marcel Catinca a fost antrenor la grupele de juniori ale echipei Petrolul Ploieşti, apoi la echipa mare a celor de la CSM Ploiești.