07 oct. 2021 | 18:28

Adevărul despre ‘triunghiul amoros’ Anamaria Prodan – Trică – Lorena Balaci. Dezvăluiri neașteptate

Monden
Adevărul despre ‘triunghiul amoros’ Anamaria Prodan - Trică - Lorena Balaci. Dezvăluiri neașteptate
Loerena Balaci a vorbit despre acuzațiile aduse de Anamaria Prodan la Playsport LIVE

Fiica celebrului Ilie Balaci a fost, recent, invitata emsiunii online „Playsport Live”, unde a discutat despre sport, despre fiul ei. Dar a discutat și despre presupusul triunghi amoros povestit de Anamaria Prodan, în urmă cu câțiva ani. Lorena Balaci a vorbit sincer despre aecst lucru, încercând să facă lumină în această așa-zisă telenovelă, care devine din ce în ce mai mult o invenție a fostei soții  a lui Reghe.

Anamaria Prodan, Eugeni Trică și Tibi Dumitrescu

Pe vremea când încă nu era atât de celebră, Anamaria Prodan a trăit o poveste de dragoste cu celebrul fotbalist Eugen Trică. La un moment dat, conform celor povestite de Anamaria Prodan, se punea chiar problema unui mariaj, Trică fiind acceptat și de mult mai celebra mamă a impresarei sportive, Ionela Prodan. Numai că lucrurile aveau să ia un alt drum, după ce Anamaria Prodan și Eugen Trică decid să se despartă.

De aici începe povestea, adevărată sau nu, relatată de Anamaria în presa mondenă de acum 6-7 ani. Despărțirea dintre cei doi s-ar fi datorat apariției în viața lui Eugen Trică a fiicei celebrului Ilie Balaci, Lorena Balaci, Anamaria Prodan acuzând-o de-atunci că i l-ar fi furat pe Eugen Trică. Invitată în platoul „Playsport LIVE”, Lorena Balaci, inevitabil, a fost întrebată despre această poveste, parcă scoasă din telenovele, și spusă de Anamaria Prodan. Lorena Balaci a decis să răspundă acestor întrebări, declarând:

„Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon.

Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta.”,  a declarat Lorena Balaci în exclusivitate pentru Playsport Live.

Lorena Balaci și Tibi Dumitrescu, doar prieteni buni

În povestea țesută de Anamaria Prodan, impresara povestea că, decisă să se răzbune, a profitat de revenirea în țară a baschetbalistului Tibi Dumitrescu și decide să se căsătorească cu acesta. În urma mariajului au venit pe lume cele două fete, dar relația lor s-a destrămat. Inclusiv acest moment a fost adus în discuție, iar întrebarea adresată Lorenei a fost dacă este adevărat sau nu. O altă întrebare a fost, dacă după toată această poveste, Lorena Balaci a mai avut vreo întâlnire cu Anamaria Prodan.

„Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de cât el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese.

Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului. Nu, nu m-am mai întâlnit de foarte multi timp cu Anamaria. Cred că nu ne-am mai întâlnit de 15 ani, nici nu știu când ne-am întâlnit ultima dată pentru că eu nu am o viață mondenă. Viața mea socială este foarte restrânsă.”, a mai adăugat Lorena Balaci.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Soluțiile cu care se stropesc pomii fructiferi în luna Mai. Sunt mai multe decât crezi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro