Răspunsul lui Marius Moga pentru fetița sa când a fost întrebat: ‘Tati, de ce apar cu fața blurată?’

Răspunsul lui Marius Moga pentru fetița sa când a fost întrebat: ‘Tati, de ce apar cu fața blurată?’
Marius Moga nu și-a arătat nici acum fetița: micuța l-a întrebat de ce are fața blurată în poze

Marius Moga a fost pus într-o postură delicată. Celebrul compozitor și cântăreț a fost întrebat de către fiica sa de ce are fața blurată în unele poze. Micuța lui a împlinit deja 6 ani, dar fanii nu au făcut cunoștință cu ea pentru că celebrul său tată este extrem de discret atunci când vine vorba despre familie. Fostul jurat de la ,,Vocea României” a hotărât încă de la nașterea moștenitoarei sale să nu ofere prea multe detalii.

Marius Moga rămâne discret cu viața privată: fetița sa l-a întrebat de ce are fața blurată în poze

Marius Moga este unul din cei mai cunoscuți compozitori și producători muzicali de la noi. Aceasta are o carieră impecabilă, iar fanii sunt la zi cu proiectele sale.

Cu toate astea, cei care îl iubesc nu cunosc foarte multe detalii despre viața sa privată. Bărbatul a decis să fie extrem de discret în privința familiei, mai cu seamă după ce a venit pe lume Maria.

Fetița are 6 ani și rareori a fost surprinsă. Vedeta a mărturisit că micuța este peste tot în preajma lor, dar nu și la evenimente mondene unde poate să fie surprinsă de fotografi.

Părinții ei încearcă să nu o expună deloc pe rețelele de socializare. Maria chiar l-a întrebat pe tatăl său într-o zi de ce apare cu fața blurată în unele poze.

,,Am zis…”

Bărbatul i-a explicat că mai are de așteptat până să știe cu siguranță că își dorește ca imaginea ei să devină publică. Marius și Bianca Moga vor să o crească pe cât de normal posibil.

,,O luăm cu noi, dar, în principiu, la evenimentele unde știm că se fac poze cam evităm. Noi, până acum, nu am postat-o pe social media cu fața la vedere. Ne-a întrebat: „Tati, mami, eu de ce sunt mereu cu fața blurată?”.

Am zis: „Este mai bine. Când o să te hotărăști și o să știi sigur că vrei treaba aceasta, o să o facem.” Încercăm să o creștem ca pe un copil care nu este afectat de supraexpunere”, a explicat el, pentru ego.ro.

,,Ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat”

Partenera de viață a artistului mărturisea în urmă cu mai mult timp faptul că se gândește și la posibilitatea de a avea un băiețel, dar cu toate astea vrea să lase lucrurile să vină de la sine.

,,Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță. Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta.

Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani. Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar o să experimentez rolul de mamă de două fete. Deci, orice ar fi este bine”,  ne-a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp soția lui Marius Moga.