Marius Moga, detalii despre căsnicia cu Bianca Lăpuște. „Deciziile le luăm împreună” EXCLUSIV

Marius Moga, detalii despre căsnicia cu Bianca Lăpuște. „Deciziile le luăm împreună” EXCLUSIV
Ce spun despre al doilea copil

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul autohton. Deși ambii sunt persoane publice, în 2015, când s-au căsătorit, ambii au decis să-și țină cât mai discretă viața de familie și să nu vorbească decât despre proiectele lor profesionale. Totuși, compozitorul ne-a dezvăluit câteva detalii despre căsnicia cu Bianca.

Cum se înțelege Marius Moga cu soția lui

Puțini sunt cei care știu că pentru Marius Moga a fost dragoste la prima vedere și că i-a luat ceva timp până să o convingă pe Bianca Lăpuște să-i dea o șansă relației.

Încă din perioada de tatonare, fostul jurat de la „SuperStar România” i-a promis viitoarei soții că va fi un bărbat implicat în viața ei, din toate punctele de vedere.

Așa că, de când au devenit părinți, promisiunile nu s-au schimbat, iar Marius Moga nu face echipă cu fiica lui și fug împreună în studio atunci când Bianca le cere să o ajute la treburile casnice, ci se organizează în așa fel încât să fie implicați toți trei.

„Suntem în general o familie creativă, iar deciziile le luăm împreună. La fel procedăm și cu activitățile casnice. Ne ajutăm reciproc”, ne-a declarat Marius Moga.

Cei trei s-au apropiat și mai mult pe perioada pandemiei când, în izolare au petrecut tot timpul împreună.

S-au mutat într-o casă în pădure, iar toate zilele lor se desfășurau fie în casă, participând toți la treburi casnice, fie în aer liber, având tot felul de activități creative și educative.

Mai vrea un copil, dar nu forțează lucrurile

Marius și Bianca sunt pregătiți ca un nou membru să se alăture familiei și Maria Elisabeta să aibă un partener de joacă, însă nu grăbesc momentul.

Acum se concentrează asupra fiicei lor. Maria Elisabeta este la vârsta la care are mare nevoie de prezența părinților, iar Marius și Bianca încearcă să stea cât mai mult pe lângă ea.

În timp ce artistul o ia cu el în studio și, în joacă, încep deja să înregistreze împreună diverse cântecele, Bianca merge cu ea la tot felul de activități.

Maria Elisabeta este pasionată de cai, urmând cursuri de echitație de aproape un an. La aceste cursuri merge doar cu mama ei, căci Moga susține că este mult prea panicat atunci când o vede călare pe cal și nu vrea să-i transmită teamă fiicei sale.

Bianca: „Ar fi interesant să experimentez și rolul de mamă de băiat”

”Cea mică este bine. A crescut așa foarte repede, știi? Era copil mic, era bebe și acum dintr-o dată este școlăriță.

Deși vorbesc foarte relaxată despre subiect este ceva foarte emoționant pentru mine. Ne mai dorim un copil. Zicem asta de când s-a născut Maria – Elisabeta.

Ne dorim dar nu l-am programat, nu știu, peste o lună. Am zis că o să începem să ne gândim mai serios la asta la anul, peste doi ani.

Pentru mine ar fi extrem de interesant să experimentez și rolul acesta de mamă de băiat, dar dacă o să am două fete o să experimentez rolul de mamă de două fete.

Deci, orice ar fi este bine”, a declarat, recent, soția lui Marius Moga pentru impact.ro.