Lovitură dură pentru Marius Moga după emisiunile Vocea României: „La început a fost greu” EXCLUSIV

Lovitură dură pentru Marius Moga după emisiunile Vocea României: „La început a fost greu” EXCLUSIV
Lovitura dura pentru Marius Moga, dupa Vocea Romaniei

Fără doar și poate, Marius Moga se numără printre acei compozitori români care au descoperit tineri talentați și s-a implicat 100% în drumul lor spre succes. Artistul nu a investit doar resurse financiare, timp, piese, ci și s-a implicat emoțional pentru fiecare artist pe care l-a descoperit în cadrul show-ului „Vocea României”.

Marius Moga a scos artiști pe bandă rulantă la „Vocea României” iar aceștia au ales să-l părăsească după ce au cunoscut succesul

Cântăreți precum Liviu Teodorescu, Oana Radu, Feli, Ioana Ignat sau Vizi Imre sunt o parte dintre cei despre care Marius Moga se poate lăuda că i-a descoperit la „Vocea României” și a ajutat la transformarea lor în materii prime pentru showbiz-ul autohton.

Aceștia s-au lansat cu ajutorul lui Moga, mai precis a studioului DeMoga, ca mai apoi, o dată ce piesele lor au devenit cunoscute și au ocupat primele locuri în topurile muzicale, să decidă să-și facă propriul lor studio de înregistrări și să plece de sub aripa protectoare a lui Marius.

La momentul respectiv Moga a fost oarecum dezamăgit, căci investise atât resurse, dar și încredere că vor face lucruri mărețe împreună. Totuși, Marius Moga este genul de persoană care nu ține ranchiună și nu are orgolii, dar asta nu înseamnă că nu i-a fost greu în primă instanță și că nu i-a luat ceva vreme să accepte situația.

„La început a fost greu să îi lase să plece. Nu îi venea să creadă că nu mai vor să facă parte din echipa lui, mai ales că niciodată nu au fost divergențe și s-au înțeles extrem de bine cu toți cei pe care i-a luat de la „Vocea României” și s-a ocupat de cariera lor.

Până la urmă și-a dat seama că acei artiști îi vor fi întotdeauna recunoscători și că vor recunoaște mereu că el e cel care a crezut cel mai mult în ei și le-a dat șansa să-și arate talentul. Acum este mândru de evoluția fiecăruia în parte”, ne-a povestit un apropiat de-al lui Marius Moga.

Nu a mai vrut să continue la „Vocea”

Acesta pare să fie și motivul pentru care în sezonul 7, Marius Moga a ales să nu mai fie pe scaunul de jurat-antrenor, locul lui fiind ocupat la momentul respectiv de Adrian Despot și ulterior de Andra. Chiar dacă atunci și-a motivat plecarea pe motiv că este implicat în foarte multe proiecte, printre care și „Vocea României Junior” și că fizic nu mai are timp, conform surselor noastre.

Marius nu a mai vrut să continue, dezamăgit de tot ce s-a întâmplat cu artiștii pe care i-a consacrat în cele 6 sezoane cât a fost jurat. Culmea este că deși niciunul dintre artiștii din echipa lui nu a câștigat în niciun sezon marele trofeu, aceștia sunt în momentul de față mult mai cunoscuți, iar piesele lor sunt hit-uri, față de cei care au câștigat emisiunea. Cu toate acestea, nu mare ne-ar fi mirarea ca după 5 ani de absență, Marius să revină la „Vocea României”.

Încep preselecțiile pentru cel mai nou sezon

După o pauză de doi ani, timp în care show-ul „Vocea României” nu a mai fost difuzat pe micul ecran, producătorii au decis că vor să reia filmările.

Astfel că, la finele lunii martie vor începe preselecțiile. Cei care vor să demonstreze că vocea lor merită să fie auzită se pot înscrie pe vocearomâniei.protv.ro, iar mai apoi să meargă la preselecțiile care vor avea loc pe 20 martie la TIMIȘOARA-hotel Ibis Timișoara City Center, pe 27 martie la IAȘI-Hotel Unirea, pe 2 aprilie la CLUJ-hotel Golden Tulip Ana Dome și pe 9 și 10 aprilie la BUCUREȘTI- hotel World Trade Center.