Soția lui Rareș Bogdan, însărcinată! Când va naște Florina

Autor: Redacția - 10:38, 16 mai 2019

Soția lui Rareș Bogdan este însărcinată, după cum a spus fostul jurnalist. Se pare că fostul prezentator TV chiar are mai multe motive să fie implicat în politică, iar siguranța familiei este sigur unul dintre ele.

Florina, soția lui Rareș Bogdan, va aduce pe lume cel de-al doilea copil, iar asta îi dă proaspătului politician motive în plus să lupte cu disperare pentru un loc în Parlamentul European. Anul 2019 se anunță a fi unul plin de schimbări pentru el. Nu doar că are impresia că este foarte aproape de victoria politică, dar, spre sfârșitul anului, va deveni tată a doua oară. Deocamdată, nu se știe dacă va avea o fetiță sau tot un băiețel.

sotia lui rares bogdan

Vestea că soția sa este însărcinată a confirmat-o chiar el, dar tot într-un context de propagandă politică, atunci când s-a plâns că adversarii săi politici îi hărțuiesc soția, chiar în momente când are multă nevoie de liniște, fiind însărcinată.

Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace. Ultimele atacuri ale PSD au fost împotriva soției. Dacă ei atât știu, disperarea îi duce la gesturi extreme care se vor întoarce împotriva lor. E păcat că se ajunge aici, eu credeam că discutăm pe argumente, nu pe atacuri către familie. Rareș Bogdan

Cine este Florina, frumoasa soție a lui Rareș Bogdan

sotia lui rares bogdan

Poate că Rareș Bogdan nu mai este simpatizat ca odinioară, când avea curajul să dezvăluie intențiile mai puțin oneste ale anumitor politicieni, dar soția lui atrage în continuare toate privirile.

Florina a fost stewardesă și absolventă a Facultății de Drept, dar a renunțat la o eventuală carieră în aceste domenii pentru a deveni femeie de afaceri (deține o florărie și o sală de fitness). Nu se știe exact când a ales această variantă, dar e posibil să se fi îndreptat către această direcție după ce l-a cunoscut pe Rareș Bogdan.

Bruneta este din Cluj-Napoca, orașul unde, de altfel, l-a și cunoscut pe jurnalistul care avea să-i devină soț. Asta se întâmpla în urmă cu 12 ani, pe vremea când el era jurnalist la Cluj, iar Florina era avocat stagiar.

Cei doi au împreună un băiețel pe nume Mihai, iar la sfârșitul anului 2019, familia lor va mai primi printre ei un membru.